Mine 24 timer med Read-a-thon. Oktober 2014

I efterårs ferien var jeg hjemme hos Jimmy. Jeg var kommet sent i seng, og tidligt op. Fik i alt 5-6 timers søvn :/ Der udover skulle jeg til familie fødselsdag med familien om søndagen. Så jeg havde detsvære ikke mange timer at læse i, ved den her omgang. Men jeg har nydt det, og det har været super sjovt at følge jer der også deltog i det, og jeg glæder mig allerede til næste Read-a-thon. 

PicMonkey Collage

Om lørdagen, tog jeg tidligt afsted, så jeg kunne handle og være hjemme før kl 14. Jeg nåde det lige at komme hjem, så jeg var klar da det gik i gang. Som sagt var der ikke særlig meget læse tid, og i starten af forløbet kunne jeg slet ikke koncentrere mig om at læse. Det gik heldigvis meget bedre, efter at jeg havde fået noget aftensmad, tændt satringlyst, og fundet noget stille baggrunds musik frem.

Jeg fik læst en bog, som var Eventyrbogen af Peter Madsen, samt lidt få sider af bogen Du af Caroline Kepnes. Jeg vil ønske at jeg havde læst mere, men jeg er glad for at jeg blev færdig med Eventyrsbogen, da den er en utrolig smuk bog.

Jeg synes at det har været en rigtig god omgang. Og jeg elsker at man kan samle folk til sådan noget her og bare gøre det i set eget tempo. Der har været rigtig mange danske bog bloggere med i år, og det har været så fedt med alt den opbagning og snak på de sociale medier. I år lærte har jeg fundet ud af at når der er et Read-a-thon skal jeg ikke have aftaler op til døgnet og når det står på, får jeg får mere ud af at være hjemme, så jeg bedre kan slappe af omkring det.

Jeg har læst mange af de andres bloggere indlæg om deres døgn og jeg synes at det er stærkt gået af jer at i har fået læst så meget, og at i har kunne holde jer vågne, til langt ud på natten. Jeg håber at i har nydt det lige så meget som jeg har. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s