En plus en af Jojo Moyes

Anmeldes til bøge1rForlagetForfatterenGoodreadsBogpriser,

Forlaget skriver: Forfatteren til Mig før dig er tilbage med endnu en skøn og uforglemmelig kærlighedshistorie

En enlig mor. Mød Jess Thomas, enlig mor til to, rapkæftet og med et helt usædvanligt gåpåmod. Men en skarp tunge og ben i næsen er ikke nok til at få mad på bordet og regningerne betalt, og selvom Jess knokler fra morgen til aften, slår det alligevel aldrig helt til.

En kaotisk familie. Jess´ datter Tanzie er mere end almindeligt godt begavet, ja, hun er nærmest et geni til tal, men for at hun kan udvikle sit potentiale, må Jess skaffe penge til at sende hende på en bedre skole. Og hvad skal Jess stille op med stedsønnen Nicky, der konstant får bank af de lokale bøller?

En smuk fremmed. Ind på scenen træder businessmanden Ed Nicholls, og selvom Jess og Ed fra første blik ikke kan døje hinanden, vil Ed gerne hjælpe Tanzie. En uventet kærlighedshistorie En plus en er en uimodståelig romantisk fortælling om to mennesker, der er faret vild i livet, og som bliver ført sammen under højst usædvanlige omstændigheder.

Tak for anmeldereksemplar som er fra Rosinante & Co.
De følgende udtryk og holdninger, er helt og holdent mine egne

Min mening:
Jeg var helt vild med bogen Mig før dig. Som er den første bog jeg har læst med JoJo Lige siden jeg har læst Mig før dig har jeg haft lyst til at læse flere bøger med forfatteren. Så da jeg så En plus en på Instagram og læste mere om bogen på nettet var jeg solgt, og da jeg fik den gik der heller ikke mange dage før at den var læst. Jeg nød at læse bogen, og jeg vil gerne læse flere bøger med JoJo, for jeg synes at hun har skrevet nogle fantastiske bøger.

I bogen følger vi en lille familie og businessmanden Ed. I starten virker den lille familie total skør, men jo mere man læser om dem, jo mere kommer man til at holde af dem. I de første kapitler får vi historien fortalt af Jess, Tanzie og Ed, og det er en rigtig fin idé, for det gør at vi lære dem bedre at kende. Vi får også nogle enkle kapitler med Nicky og det er jeg rigtig glad for, da jeg synes at han er en skøn person. Jeg elsker deres personligheder, for det er nogle super dejlige personer, på hver deres måde. Specielt er jeg helt vild med Ed der bare vil have styr og fred i sit liv, og selvom han går og kæmper med sine egne problemer, så vælger han at træde til da Jess og ungerne har brug for hjælp.

Alt i alt synes jeg at det er en fantastisk bog. Jeg er helt vild med Jojos sprog, for det fanger en med det samme. Det hele er virkelig gemnemført, og det var svært at ligge bogen fra mig da jeg først var begyndt. Jeg kan rigtig godt lide at man høre om deres liv før rejsen, på rejsen og efter rejsen. Det gør at man får besvare sine spørgsmål og det er rigtig fint. Jeg elsker fantasy bøger, men når jeg får læst sådan en bog som den her, får jeg altid lyst til at læse flere af dem, fordi de er så skønne og fyldt med masser af budskaber. Jojo kommer til bogforumet i år, og jeg håber at jeg kan høre hende, og at hun får skrevet i min bog, for i år er hun gået hen og blevet en af mine ynglings forfatter. Jeg vil varmt anbefale bogen til jer, der gerne vil have en sød og hyggelig histoere, om en speciel familie og deres rejse. 

stjerner

 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s