Sortsuperego

Sortsuperego er et ny fællesblogprojekt som Michella og Ida har startet op. Det går ud på at de hver anden uge trækker en ny boglig udfordring, som kan være alt fra at læse en krimi til at anbefale en undervurderet bog. Man kan vælge at være med eller bare følge med i hvordan de klare udfordringerne. Men jeg vil klart anbefale jer at deltage i udfordringerne, for det er super hyggeligt.

SAM_1755

Billedet er lånt fra Michella og Ida indlæg

aade1-10666076_684556201632514_1566604140_sJeg har været med i de sidste to udfordringer, der gik ud på at læse en krimi og læs 30 sider om dagen. Det er lang tid siden at jeg har læst en krimi, men jeg fik læst Rød som blod af Salla Simukka. Som var en nervepirrende og intens krimi.

Læs 30 sider om dagen, lyder måske nemt, hvis man er vandt til at læse flere bøger om måneden. Men i den her måned har jeg ikke haft overskud til at tag bøgerne frem. Så den har udfordring kom på det helt rigtige tidspunkt. Det er gået rigtig godt med udforingen. Nogle dage har jeg kun fået læst 30 sider, og andre dage har jeg nærmest ikke kunne slippe bogen igen. I de to uger har jeg fået læst bogen Maze runner – Labyrinten af James Dashner og Fornyeren af Veronica Roth.

Jeg har nydt at være med, og jeg glæder mig til at se, den nye udfordring, som kommer i morgen. Hvis i vil deltage i de sociale medier, (som Twitter og Instagram) kan i bruge hashtagget #sortsuperego.

Har i været med i nogle af udfordringerne?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

4 thoughts on “Sortsuperego

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s