Det skønne ved efteråret.

 

Untitled-1

Før i tiden så jeg efteråret som den værste årstid på året, fordi altid blev bundt og kedeligt. De lyse dage forsavndt og det blev koldere og koldere. I dag ser jeg efteråret som en hyggelig årstid, med masser af varme drikke, stearinlys og indendørs hygge. I det her indlæg vil jeg skrive lidt om de skønne ting, som jeg finder ved efteråret. 

Farverne og naturen: Jeg synes at det er utrolig smuk med alle de farver vi har om efteråret. Specielt når hele skoven er helt gylden og med bladene der ligger på jorden. Det er hyggeligt at gå ude på den her årstid. Specielt hvis vi har en lun solrig dag, hvor man kan se solen skinne ned på alle farverne. Der udover elsker jeg også den tid vi har når Halloween kommer med alle de fine græskar. Også må vi heller ikke glemme efterårsferien.

Varmere tøj: Jeg elsker at man kan sidde og putte med en trøje. rart at man kan holde ud at have en trøje på, uden at man sveder inden man når ud af døren. Der udover synes jeg også at det er dejligt at gå rundt i hjemmet med hyggesokker eller sutsko, på de dage hvor det er ekstra koldt. Og at man kan finde sine halstørklæde frem igen. 

Det varme køkken: Jeg elsker te, og kakao. Det er ikke særlig tit at jeg drikker det om sommeren. Men jeg synes at det er rart at lave noget varmt at drikke om aften til en god bog. Når det er sommer, kan jeg ikke rigtig spise varme tunge retter. Jeg gider heller ikke stå og lave varmt mad, når det er 25-30 grader. Så for mit vedkommen bliver det tit til en om gang koldskål, æggemadder osv. Så der for synes jeg at det er hyggeligt at være kreativt i køkkenet, når vi kommer til den her årstid.

De Indendørs aktiviteter: På den her årstid kan jeg rigtig godt lide at hygge mig med indendørs ting. Sådan noget som at læse i bøger, se tv, spille Sims og have en masse stearinlys tændt og drikke den ene te kop efter den anden. Der udover elsker jeg alle de tv programmer der kommer i løbet af efteråret, både de nye tv serier og underholden programmer som For lækker til love og Familien på Bryggen.

Biografturene: Selv om jeg elsker at tag i biografen året rundt. Med det er tit om efteråret at de store film kommer på lærred. i kommer der en del jeg gerne vil se, blandt andet The Hunger Games: Mockingjay – del 1 og Fasandræberne. Jeg kommer ikke til at se alle de film som jeg gerne vil se. Men der er nu hyggeligt at tag i biografen på en kold og mørk aften. Sæt sig ned i biografsædet med en omgang popcorn, og nyde filmen. 

Kan i lide efteråret?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

8 thoughts on “Det skønne ved efteråret.

  1. Jeg glæder mig normalt ikke til efterår og vinter, men for første gang gør jeg det i år. Glæder mig virkelig til alt den hygge der er og til alle de ting du skriver. ❤

    Kan du ikke lære mig at lave sådan en collage en dag.. 😀

    Knus ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s