Ugens bog #4

Maze Runner – Labyrinten af James Dashner

  • Originaltitel: The Maze Runner
  • Serie: The Maze Runner #1 
  • Forlag: Høst og søn
  • Udgivet: 12-09-2014
  • Sideantal: 382 
  • Genre: Dystopisk

Træd ind i labyrinten, hvor kun den stærkeste overlever – og den hurtigste undslipper.

Maze Runner (1) – Labyrinten er en hæsblæsende og hjernevridende fortælling, hvor intet er, som det er ud. Trilogien er solgt til udgivelse i 18 lande, og første bind er bogen bag efteråret 2014´s store ungdomsfilm. Husk. Overlev. Løb.

Da Thomas vågner, kan han ikke huske andet end sit navn. Han er omringet af fremmede – drenge, som heller ikke kan huske noget fra før. Hver måned kommer der en ny til Lysningen. Ingen ved hvorfra. På den anden side af de høje stenmure, der omgiver det lille samfund, er der en uendelig og altid foranderlig labyrint. Den er drengenes eneste vej ud, men ingen er nogensinde kommet levende igennem den. Om natten lukker porten drengene inde. Og fjenderne ude.

“You are the shuckiest shuck faced shuck in the world!”

“Shouldn’t someone give a pep talk or something?” Minho asked, pulling Thomas’s attention away from Alby. “Go ahead,” Newt replied. Minho nodded and faced the crowd. “Be careful,” he said dryly. “Don’t die.”

Jeg var inde og læse se filmen, før jeg læste bogen. Jeg havde enlig sat mig for, at jeg ville havde læst bogen før jeg så filmen. Men nu hvor jeg er i gang med bogen, er jeg ret glad for at jeg fik set filmen først. For ellers tror jeg at jeg vil blive skuffet over filmen. For der er lavet en del om i forhold til bogen, så det tog mig også noget tid at komme i gang med bogen. Men der hvor jeg er nu, er den ret spændende. Bogen udkom i fredags. Og de to sidste bøger i serien udkommer på dansk til næste år. Som jeg helt sikkert skal læse. Filmen kan man forresten se i morgen. Hvis i vil læse min anmeldelse af filmen kan i se den her.

Bøger på engelske:PicMonkey Collage1: Fransk ● 2: Serbisk ● 3: Italiensk ● 4: Polsk ● 5: Rumænsk ● 6: Indonesian ● 7: Russisk ● 8: Koreanske:

PicMonkey Collage1

9: Spansk ● 10: Vietnamesisk ● 11: Thai ● 12: Svensk ● 13: Tjekkisk ● 14: Bulgarsk ● 15: Ungarsk ● 16: Tysk:

2

Man er vidst ikke i tvivl om at den her bog har noget med en Labyrint. Jeg synes enlig at det er nogle fine forsider. Men det er ikke nogle som jeg synes er vildt fantastiske. Den danske udgave er udkommet ret tæt på filmens premieres dato. Så jeg var bange for at forlaget bare vil lave en bog med en film plakat. Men jeg synes faktisk at den er ret den forside vi har fået! Jeg kan godt lide de grønne farver der er og at man kan se to personer der er på vej ind i labyrinten.

Af de andre forsider der findens kan jeg bedst lide nr 6 og 8. Samt 12 og 14. Det svenske forside synes jeg minder lidt om vores. Jeg kan bedst lide bunden af vores. men jeg kan bedst lide toppen af det Svenske.  Nr 6 er klart det jeg bedst kan lide! Jeg synes at der er nogle fede detaljer og flotte farver. Dem jeg synes mindst om er nr 3,4,5,3 og 9. Jeg synes at de ser mærkelige ud. Specielt nr 3 og 5. Jeg kan ikke helt forstå, hvorfor de har puttet fugle på forsiden. Men okay, måske bliver jeg klogere på det, når jeg har jeg læst bogen færdig. De andre bøger er sådan set fine nok, der var en masse engelske bøger, med alle mulige forskellige forsider. Som enlig er okay. Jeg synes dog at nr 2 af dem er ret kedelig. 

Hvad synes i om forsiderne, og har i læst bogen?

Hvis i har nogle bøger, som i synes at jeg skal have fokus på til ugens bog. Så kom endelig med et jeres forslag!

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s