Mit drømme hjem #1

Lige nu bor jeg på et kollegiet, hvor jeg har et værelse, bad, lille gang, samt et køkken som jeg deler med 5 andre. Det er ikke særlig stort, og jeg på det seneste er jeg begyndt at drømme om at flytte ind til noget større, og mere roligt sted. Lige pt vil jeg gerne bo i en Lejlighed.

Men jeg drømmer også om at bo i et hus, hvor med eget bibliotek/hjemme biograf. Hyggeligt køkken, og store rum. På nogle indlæg vil jeg gerne vise jer, hvordan jeg gerne vil have mit hjem skulle se ud, hvis jeg ikke skulke tænke på priser osv. Jeg kan godt lide at have at de store møbler har en pæn basic farve, så man kan pynte rummet med små farverige ting, unden at det bliver for overdrevet. Der udover må det gerne være pænt men partisk. 

Untitled-1

Jeg har sat ting sammen til hvordan min stue evt kunne komme til at se ud via Polyvore, som er en fed side til sådan noget. I min stue vil jeg gerne have en blød sofa, samt en stol. jeg har før haft et firkandet sofabord. Men jeg kan godt lide de små sofaborde, som man kan flytte rundt på som man har lyst til. En stor reol og tv hjørne skal der også være plads til, så jeg kan have mine bøger og film i rummet. Der udover vil jeg gerne have små fine pynte ting, fx nogle ugle ting, billeder, blomster. Dog uden at det bliver for meget. Jeg elsker lys, så der skal være masse af lys, både med stearinlys og lamper. Så det bliver en varm og hyggelig stue

PicMonkey Collage

Hvordan ser jeres stue ud?

4 thoughts on “Mit drømme hjem #1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s