Ego indlæg #7

Venindebog

Kan i huske den gang da man gik i folkeskolen, hvor man skrev på de her venindebøger? Jeg kan selv huske at jeg havde et par stykker af dem. Blandt andet en fin pink en med barbie, som jeg var ret glad for. Nå men Anne-Li har lavet en fin Video, hvor hun har fundet nogle spørgsmål der minder om dem der var i bøgerne, og jeg har lånt dem, da jeg synes at de er ret fine, og jeg tænkte at det kunne være et sjovt ego indlæg.

Snapchat-20140610031231

Navn: Marie Brisson Samuelsen
Fødselsdato: 18/07/1988
Stjernetegn: Krebs
Uddannelse: Folkeskole, og et grundforløb for Mad til mennesker. 

Civilstatus: I et forhold
Højde: 168
Kendetegn: Pas
Tøjstil: Enkelt og afslappet.

Beskriv dig selv med 3 ord: Positivet, livsnyder, stædig
Dine hobbies/interesser: Bøger, nettes verden, fotografering. 
Værste uvane: Bider negle. 
Steder har jeg boet i løbet af mit liv: 15-15 steder på Sjælland. 
Jeg ville aldrig: Blive vegetar, skille mig af med min bogsamling. 
Da jeg var 14 år: Gik jeg i folkeskole

Den lækreste i verden:
Kæresten og en masse skuespillere så som Benedict Cumberbatch, Chris Hemsworth, Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matt Bomer, og Orlando Bloom

Dit største crush nogensinde:
Jeg har aldrig haft sådan en, hvor jeg har haft vildt mange plakater af en person også. Men en af de første sådan jeg blev vild med var Alex Pettyfer. Da jeg så ham i filmen Stormbreaker. Senere hen blev det Orlando Bloom, da jeg fik øje på ham som Legolas. Jeg har også været vild med Rupert Grint, som Ron. De seneste jeg er gået hen og blevet vild med er Chris Hemsworth, Channing Tatum, og specielt Benedict Cumberbatch efter at jeg har set ham i Sherlock.

Antal kærester:
Jeg har været i 4 forhold med Jimmy. 

Jeg værdsætter disse værdier hos en veninde:
Jeg har nogle få men dejlige veninder. Og jeg elsker deres humor, at de er til at stole på og at man til en hver en tid kan ringe til dem, om det så er for en hygge snak eller at man sidder og tuder så man ikke kan høre, hvad der bliver sagt. Jeg elsker at vi kan sidde og hygge til noget hjemmelavet mad til en film eller at vi kan gå ud og have en spontan tur ude i byen, om det så er shopping, café tur eller at vi ser en film i biografen. 

PicMonkey Collage2

Jeg bryder mig til gengæld ikke om:
Folk der sladder og går taler grimt om en, bag ens ryg. Folk der mobber, og holder folk uden for fælleskabet. Gerneralt bare folk der er onde mod andre folk, og at de ikke kan acceptere andres personligheder, eller personen i sig selv. Eller om de folk der gør grin/ser ned på de svage i samfundet. 

Hvem skulle spille dig i en film om dit liv?
Der må jeg Rebel Wilson. Jeg synes at hun er en genial skuespillerinde og jeg elsker hende i filmen Pitch Perfect,  Brudepiger  (2011) og jeg tror at hun kunne være ret god til at spille mit liv. Hvis jeg endelig skulle vælge en. 

Om 10 år ser mit liv således ud:
Jeg ved det faktisk ikke hvis jeg skal være helt ærlig. Lige nu er jeg ikke klar til familie livet, med hus, børn og kæledyr. Men hvem siger at jeg ikke er det om 10 år? Der er jeg trosalt 36. Men jeg håber at jeg har et job som jeg er glad for og som jeg kan leve af. Der udover håber jeg at jeg stadig har det godt, og at jeg stadig har mine venner og familie. Og selvfølgelige mit eget bibliotek. Det vil være lækkert 😛

Det drømte jeg om at blive, da jeg var lille:
Jeg kan ikke huske, hvad jeg drømte om da jeg var helt lille. Men da jeg gik i 5-7 klasse, brugte jeg rigtig meget af min eftermiddag på byens bibliotek. Og jeg var så misundlig på bibliotekarene der kunne gå rundt blandt bøgerne imens de arbejde. Så det var min store drøm den gang. Ellers har jeg også drømt om at blive fotograf, på et tidspunkt vil jeg også gerne arbejde med at indrette folks huse/tegne dem, fordi jeg elskede alle de her bolig programmer, og nu vil jeg gerne arbejde med it. 

3 ting, jeg ville tage med på en øde ø:
Jeg hader det her spørgsmål, for der er så mange ting som man kan tage med. En gang fik vi det her spørgsmål i Ventilen, hvor vi skulle tegne en ting som vi vil tage med på en øde ø. Jeg er ikke god til at tegne. Men jeg tænkte at en bog kan jeg altid tegne, og det vil jeg ikke have noget imod at tag med. Så jeg fik fint tegnet en bog, hvor der stod Harry Potter af J.K. Rowling. Bog 1 til 7. De andre synes at det var latterligt, at jeg havde tenget en bog. De synes at deres var meget bedre af en kniv, kompas, båd osv. Og jeg tænkte bare jaja grin i bare og rend rundt med jeres ting, imens jeg nyder en god bog. Meget opfindsomt. i know 😛 Nå men jeg vil tag Bells bibliotek med fra skønheden og udyret. Teltet fra Harry potter bøgerne. (synes at de er mega seje!) Og det vil være lækkert at kunne sove godt, og have gryder der laver ens mad. Og en veninde, så vi kan opleve øen sammen. 

Hvis jeg havde 5000 kr. ville jeg købe:
Hvis jeg havde 5000 vil jeg tag ud og rejse. Måske købe en bog eller to, eller købe nye møbler til hjemmet.

Et godt råd:
Hver dig selv! Der er så meget med i dag, at man skal have det, eller være på en bestemt måde, det bliver så kedeligt. Stol på dig selv og se positivet på tengene i stedet, for at tænke på det negative. Ved godt at det er et lidt kedeligt råd, men det er det jeg lige kan komme med nu og her. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

 

 

2 thoughts on “Ego indlæg #7

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s