Italienske nætter, Sicilien af Irene Cao

Anmeldes til bøge1r  Læs også min mening om bog: 1 og 2 

Forlaget ● Forfatteren ● Goodreads● 

Forlaget skriver: Tredje bind af Irene Caos erotiske bestseller-trilogi, som udspiller sig i det sanselige Italien. Elena er alene og ulykkelig; Leonardo er taget tilbage til sin hustru på Sicilien, og Filippo er også rejst.

En aften bliver Elena påkørt af en bil, og da hun vågner op på hospitalet, sidder Leonardo ved siden af hende. Han har besluttet at tage hende med sig til Stromboli, sin fødeø. Der vil han heale hendes smerte, i den endelige erkendelse af, at han ikke kan leve uden hendes kærlighed.

Tak for anmeldereksemplar som er fra Rosinante & Co.
De følgende udtryk og holdninger, er helt og holdent mine egne

Min mening:
Nr 2 bog i serien, sluttet med en masse drama, og jeg er ret glad for ,at jeg kunne hive den sidste bog frem uden at der gik alt for lang tid i mellem de tog bøger. For den forrige bog var rigtig god, og jeg vil gerne vide, hvad der skulle ske med Elena og Leonardo og deres spændende liv. 

Elena har forandret sige meget fra den første bog til nu. I starten af bogen, kan man næsten ikke genkende henden, men hendes hjertet er gået i stykker, og hun prøver at glemme Leonardo, selv om det er svært. Der er til tider hvor jeg ryster på hovedet af hende. specielt lige i starten af bogen. Men hun finder heldigvis sig selv igen, i selskab med Leonardo. Og jeg kan godt lide de to sammen. De passer bare sammen, og jeg kan godt lide at man får lov til at høre om deres normale hverdags liv, uden at det bliver for kedeligt. 

Alt i alt synes jeg at det var en rigtig god afslutning til en skøn serien. Jeg nød at læse den, og jeg kunne godt finde på at genlæse serien på et eller andet tidspunkt. Jeg bliver nød til at rose forfatterens sprog, for det er virkelig lækkert. Hun er god til at beskrive ting, uden at det bliver for meget, med alle mulige mærkelige ord. Som jeg ofte synes bliver for meget i de andre erotiske romaner. Jeg har både været i Venedig og Rom, og det var sjovt at læse om de to byer i bøgerne. Lige nu er de erotiske bøger ret populære at læse, og hvis man gerne vil læse nogle af dem uden, at der skal være alt muligt hård BDSM kunne den her serie være et godt bud.  stjerner

Italienske nætter:Italienske nætter 3 - Sicilien

  1. Italienske nætter – Venedig
  2. Italienske nætter – Rom. 
  3. Italienske nætter – Sicilien. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

One thought on “Italienske nætter, Sicilien af Irene Cao

  1. Hvis du vil læse mere erotik kan jeg anbefale “Direktørens sekretærer” af N. Johansson. Det er seriøst god læsning med et velfunderet plot, der både overrasker og får én til at ryste af spænding. Min kæreste og jeg har ikke oplevet så god underholdning, som da vi læste den højt for hinanden… Ka’ virkelig anbefales!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s