Hjertets Kald af Camilla Wandahl

Anmeldes til bøge1rLæs også min mening om bog: 1

Forlaget ● Forfatteren ● Goodreads ● Bogpriser

Forlaget skriver: Hjertets Kald er den direkte fortsættelse af Havets Tåre – en overnaturlig kærlighedshistorie for de læsere, der ikke kan komme igennem flere hundrede tætskrevne sider, som genren ellers ofte byder på. Den populære forfatter Camilla Wandahl tager sine læsere alvorligt og er her tilbage med en havfruehistorie, der berører emner som kærlighed, identitet, magt og det at blive voksen og tage ansvar for sig selv.Lejla er i sommerhus med sine forældre. Savnet til Seth, som hun ikke har hørt fra, siden han forsvandt i havet, er næsten ubærligt.

Plaget af mareridt om den onde Lorex vågner Lejla op på stranden om natten med en uimodståelig lyst til at kaste sig i havet. Hun har stadig perlen, der kan forvandle hende til en havfrue, selvom det kun er for to timer – og livsfarligt. Men Lejla ved, at Seth ville gøre alt for at holde hende fra vandet. Spørgsmålet er dog, hvor længe hun kan holde sig fra Seth og dermed perlen?

Lejla befinder sig i sit livs dilemma. Kan hun opgive livet på land og sine forældre – som endelig lader til at være ved at finde hinanden igen – for en fyr, hun næsten ikke kender? Seth kan ikke leve uden havet, der er så livsfarligt for Lejla – men kan hun overleve uden Seth? 

Tak for anmeldereksemplar som er fra Camilla Wandahl.
De følgende udtryk og holdninger, er helt og holdent mine egne

Min mening:
I starten af året fik jeg læst den første bog, som jeg var ret vild med. Da sproget med de mange detajler er utrolig smuk, også kunne jeg rigtig godt lide selve historien om pigen der møder havfolket. Forsiden er lige så smuk som den første, og jeg elsker at de samme farver som går igen fra det første cover. Den her bog lyder også rigtig spændende, så der for var jeg ret spændt på at læse den. 

Lejla er en rigtig spændende person. Hun kæmper for det hun tror på, og hun vil ikke opgive håbet, selv om alt ser sort ud. Hun virker til tider tvær og rigtig sur på alt og alle, i starten af bogen. Men jeg kan godt forstå det, for hun har ikke haft det nemt med sine forælder osv. Der er få afsnit få vi lov til at få lidt af Seth synsvinkel, og det er rigtig lækkert. Jeg vil ønske at der var mere med ham, for jeg følger ikke at man kommer ind under hunden på ham, som man gør med Lejla.

Alt i alt synes jeg at det er en rigtig god bog. Den er spændende og lige til. Jeg elsker de beskrivelser vi får af havet og havets væsner. Faktisk er hele bogen så godt beskrevet, at man ikke er i tvivl om, hvordan det skal se ud i Lejla og Seths omgivelser, og det er virkelig lækkert! Det eneste minus ved de her bøger er at de er for korte. Jeg vil elske, hvis der var mere om havet og personerne i bogen. Og jeg vil ikke have noget imod, hvis der var flere sider med. Men jeg kan godt se det smarte i at den er kort. For det gør det nemmere, for dem der vil læse, men som ikke er så god til de tykke bøger. Der er så mange bøger med overnaturlige væsner som vampyr, hekse engle, varulve osv. Men jeg synes at der er alt for få med havfruer/havfolket. Så der for er det kun lækkert at der er en dansk forfatter der har kastet sig ud at skrive en serie med dem. Jeg synes at der er noget magisk over dem, og der for er det også fedt at læse om dem. Læs den her bog, hvis du gerne vil læse en god dansk fantasy bog. Den er nem at begynde på, og du skal ikke være bange for om du undervejs vil miste læse lysten til den her bog. For den virkelig spændende!

stjerner

Hjertets Kald (Havets Tåre,...Havets Tåre:

  1. Havets Tåre
  2. Hjertets Kald

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s