Life of a Blogger #3

Life of a Blogger er fra Novel Heart Beat. Om life a blogger: It’s a weekly feature. Each week I will choose a subject and talk about that subject in my life. The topics will be non-bookish so that you can get to know me on a more personal level!

Hun kommet med et nyt emne hver torsdag, jeg har kigget lidt med på emnerne og jeg synes at de er ret fine  og en god måde at få skrevet om nogle ting, som man ellers ikke får skrevet om. Jeg vil ikke gøre det hver torsdag. Men jeg vil kun gøre det når der kommer et emne som jeg finder interessant.

I den her uge skal vi skrive om hvad vi er bange for. Jeg er ikke bange for sådan nogle ting som sådan. Men jeg er mere bange for sådan nogle personlige ting. Som jeg vil skrive lidt om. 

At jeg vil blive ensom igen: For 3-4 år siden da jeg begyndte jeg i Ventilen. Der gik det op for mig, hvor ensom jeg var. Og hvor dårlig jeg var til at tag kontakt til folk som jeg ikke kender. Sådan har jeg det slet ikke i dag. Jeg har mine skønne veninder, og jeg er blevet mere åben. Men frygten om at jeg vil blive ensom igen. vil nok altid være der, specielt de dage, hvor humøret ikke er det bedste. 

Min fremtids plan: Lige nu tager jeg en dag af gangen. Jeg skal gøre min uddannelse færdig. Men der fra er jeg lidt usikker på min fremtidsplaner når det kommer til arbejde osv. Jeg vil gerne have et arbejde inden for min uddannelse. Men hvis jeg ikke kan få noget arbejde har jeg tænkt mig at tag flere uddannelser inden for it. Men jeg kan til tider stadig bliver nervøs for om der kan gå et eller andet glat, som fx at jeg ikke klare mine eksemer osv

De mindre ting som jeg ikke kan lide:

  • Ild. Ild er smukt. Men på afstand. 
  • Indsketter. Jeg elsker dyr. Men indsekter vil jeg helt gerne være fri for.
  • Mørke. Jeg kan ikke se i mørke, da jeg ikke kan se i mørke og er der for utryg når det er mørkt.
  • Min balance. Min balance og jeg er ikke særlig gode venner. Og vi har haft en del udfordringer, specielt når jeg har været ude og rejse. Hvilket godt kan være rigtig træls. 
  • E-bøger. Jeg kan som sådan godt lide E-bøger. Men jeg er lidt bange for at de går hen og overtager de fysiske bøger, en gang ude i fremtiden. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s