Ego indlæg #6

Enten – Eller? #2

Låne eller købe bøger?
Jeg kan bedst lide at købe bøgerne. For så ved jeg at bogen er helt ny. Og jeg elsker at de se på bøgerne i min bog reol. Problemet er bare at hvis man har for mange. Så fylder de, og de er tit rart dyre i vores bogbutikker. Så hvis jeg endelig køber en bog. Skal den være på tilbud med minder det er en bog, som jeg bare må eje.

Sommer eller vinter?
Der er både ulemper ved de 2 åres tider. Om sommeren er det for varmt, og vinteren er der sne. Men begge års tider er nu også ret hyggelige. Men det er sommeren som jeg bedst kan lide af de to. For jeg elsker de lune lange sommer aftner, blomsterne, sommerens bær og frugter og at man kan tag sin bog undenfor. Det er super lækkert. 

PicMonkey Collage

Facebook eller Twitter?
Jeg har haft Facebook i nogle år nu. Og jeg vil altid fortrække Facebook. Da jeg kan bedst lide de ting der er på Facebook. fx deres status system, at man kan have sine billeder i albumer, lukkede grupper osv. Jeg ved godt at der er mange der er imod Facebook, pga siden vil have adgang til så mange ting. Men jeg er nu godt tilfreds med det, og jeg tjekker tit facebook i løbet af en dagen. 

Skuldertaske eller mave/bælte-tasken?
Helt klart skuldertasken! Jeg synes at mave/bælte-tasken er så grim, og jeg kan slet ikke forstå at der er kommet en mode for det. Jeg har altid haft en skuldertaske, og det vil jeg altid vælge frem noget andet. 

Vingummi eller lakrids?
Vingummi! Hvis der er noget bland selv slik, eller en pose på bordet, så gå jeg altid efter vindgummi. For jeg er ikke særlig vild med lakrids. Faktisk kan jeg kun lide det bløde lakrids, så som kattes, panda, flagermus osv. Hvilket er lidt surt, for alle i min familie kan lide lakrids, og det er altid det stærke/sure og aldrig vingummi.  

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s