Mine uge 34 i 2014.

PicMonkey Collaget

Top:

# Min mandag var perfekt! Først var jeg inde og se The Maze Runner, med veninden. Så var jeg forbi min søsters arbejde, hvor vi hyggede os med is og te, og til sidst tog jeg hjem til min mor og hans, hvor vi fik shawarma til aftensmad. 

# Min veninde fra Jylland var på besøg fra onsdag til lørdag og det var dejligt at se hende igen. Tog gange fik vi Frozen youghurt, vi fik bagt en masse osteboller med skinke og solsikkekerner. Og sidst men ikke mindst var vi også op i byen, for at kigge lidt på butikker. Så selv om at vi ikke har haft så mange dage, og jeg har været i skole. Så har vi alligevel nået en del.

# Om torsdagen var vi 4 piger der lave reclette sammen og sluttede aften af med Trivial Pursuit. Vi plejer alt at ses når min veninde fra Jylland kommer her over, og det var en rigtig hyggelig aften. Vi havde købt lidt for meget mad, så der var rester tilbage, men det var kun lækkert! 

# Osteboller. Jeg er glad for at jeg fik prøvet dem af, for det er vildt gode. Både opskriften som den er. Men de er også gode med skinke og solsikkekerner

# Jimmy og jeg har endelig haft tid til at være sammen igen. Hvilket har været mega rart, for vi har ikke set hinanden siden starten af August. Til September håber jeg at der bliver lidt mere ro over mine aftaler, så vi kan få set hinanden noget mere i weekenderne, for det andet er ikke til at holde ud!

Flop:

# Jeg har været små syg i hele ugen. Jeg hader at være syg, og det her er en rigtig slem hosten. Der bare ikke vil gå væk igen, selv om at jeg har drukket en masse te, med mælk og honning. Håber at det snart går væk!

# Jeg elsker at vi er kommet nogle grader ned. Men jeg synes at det er trist at det hele skal være så mørkt og overskydet. 

# De dage med Jimmy er gået alt for hurtigt! Jeg glæder mig allerede til næste weekend, hvor han skal hjem til mig. Faktisk følger jeg at hele ugen bare er gået alt for hurtigt. 

# Jeg har stor set ikke fået læst hele ugen, eller skrevet på min blog. Noget jeg har savnet at lave, der har bare ikke været tid til det.

# Vi har PHP i skolen, og det er mega kedeligt! Jeg hader det. Jeg vil bare tilbage til det vi lavet før sommerferien. 

Jeg håber at i alle har haft en fantastisk uge 🙂

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s