Gustav – Mit sande jeg af Nikolaj Vraa

Anmeldes til bøge1r

Forlaget ● Forfatteren ● Goodreads ● Bogpriser

Forlaget skriver:  Der er ingen tvivl om, at de fleste har gjort sig nogle tanker om Gustav Salinas Andersen, hvad end det har været positive eller negative. Gustav er en reality-stjerne kendt fra programmer som “Dagens Mand”, “For lækker til Love”, “Divaer i junglen” og “Gustav og Linse på udebanen”. Gustav er endvidere kendt for sin karakteristiske personlighed, de skarptudtalte S’er og hans homoseksualitet.

I “Gustav” kan du læse, hvad der gemmer sig bag den smilende og velklædte mand. Gustavs barndom har ikke just været en dans på roser, og han har haft sine kampe med at blive accepteret i både Chile og Danmark, hvor han har boet på skift. I “Gustav” afsløres der også sandheder om flere af hans kendiskollegaer.

Min mening:
Jeg er ikke en af de her fans der bare elsker Gustav og synes at han er helt fantastisk. Men jeg synes at han er underholdene og han kan altid få mig til at grine når han er i fjernsynet. Så der for blev jeg også nysgerrig efter at læse hans biografi da den kom ud og den har på min hylde siden Maj, men jeg har ikke haft tid til at læse den før nu.  

Der er ingen tvivl om at Gustav har haft et hårdt liv. Både med hans barndom, og kærligheden. Han har prøvet lidt af hvert og det får man lov til at høre om i bogen. Hans barndom fylder meget i bogen, samt hans ungdoms år, hvilket også er helt okay, da de er nogle vigtige år af hans liv. Jeg vil bare gerne havde hørt noget mere om hans liv efter at han er blevet kendt. for det er ligesom der fra man kender ham. Men der da lidt, og det er interessante at læse om de små historier han kommer med om hvordan han har oplevet livet som en kendt person.PicMonkey Collageg

Alt i alt synes jeg at det var en okay bog. Den er hurtigt læst, for det er ikke en, der går ned i dybten for hvert emne og der er heller ikke så mange af de små detaljer fra Gustav liv, som der fx er med Pia Kjærsgaard og Dennis Knudsen biografier. Men det er måske meget godt tænkt, når de fleste af dem der kommer til at læse han bog er i den unge mennesker. Bogens sprog er ret let og selvom at det er Nikolaj der har skrevet den for Gustav. Så bliver den alligevel fortalt med Gustavs egne ord og ungdoms sprog, hvilket er ret sjovt. I hans bog er der en del billeder, og det er fint for så er bogen lidt lettere at læse. Jeg er glad for at jeg endelig fik læst bogen, men det bliver aldrig en der kommer til at stå blandt mine ynglings bøger. Jeg kender en del der gerne vil læse bogen, og jeg vil da anbefale den, hvis de gerne vil vide noget mere om Gustav og hans liv.

stjerner

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s