Nyt fra Ebay #7

PicMonkey Collage

Den her mini ventilatorer kom lidt for sendt i forhold til vejret. Men den er nu stadig ret lækker. Og da den kun koster lidt under 10 kr kunne jeg godt finde på at købe nogle flere af dem, så jeg har nogle klar til næste sommer. De er dejlig små, og nemt at have med i ens taske. Hvilket er perfekt for så kan jeg både tag den med i skolen og hos Jimmy. Det eneste lille minus er at på billedet, er den hvid, men da jeg åbnede den var den grøn. Dog har jeg også set at der er en anden der har fået den i lyserød. Så jeg er glad for at min blev i grøn. Jeg har ikke rigtig fået brugt den endu, men jeg er godt tilfreds med den, og jeg elsker at man kan vende og dreje den som man vil.

Udover min ventilatorer har jeg også købt et cover til min nye mobil. Jeg havde et i forvejen. Som jeg har købt over en dansk hjemmeside. Men coveret kunne ikke lukke, når den var til opladning, hvilket var træls, om natten. Så der for har jeg købt det her cover, (i farven lilla) som er rigtig fint, og jeg er mega glad for det 🙂 

Med i pakken, var der også en lille mobil pind i farven lilla. sådan et beskyttelse ting til skærmen og en lille klud. Jeg synes at det er ret meget man får med, når man tænker på at jeg kun har givet 27 kr for det og 10 kr for fragt.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

4 thoughts on “Nyt fra Ebay #7

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s