Italienske nætter, Rom af Irene Cao

Anmeldes til bøge1r Læs også min mening om bog: 1 

Forlaget ● Forfatteren ● Goodreads● 

Forlaget skriver: Elena er flyttet sammen med Filippo i Rom, hvor hun skal restaurere et kunstværk i San Luigikirken. Hun håber, at Filippo kan kurere hendes hjertesorg efter, at hun er blevet forladt af Leonardo, den sicilianske stjernekok,som knuste hendes hjerte i Venedig.

Elena fejrer sin 30 års fødselsdag sammen med Filippo på en restaurant. Desserten kommer ind. Granatæblekerner. Elanas hjerte hamrer i brystet på hende. Granatæble er Leonardos yndlingsfrugt. Er det et tilfælde? Hun baner sig vej ud til køkkenet og finder restaurantens ejer: Leonardo.

Mere end nogensinde vil Leonardo have Elena, og Elena drages mod hamsom af en magnet. Men over deres kærlighed ligger en skygge, som måske ikke kan overvindes.

Rom er andet bind i trilogien “Italienske nætter”  En forførende og sanselig kærlighedshistorie, du ikke kan slippe.

Tak for anmeldereksemplar som er fra Rosinante & Co.
De følgende udtryk og holdninger, er helt og holdent mine egne

Min mening:
Det var et glædeligt gensyn da jeg sad med rom i hånden. Jeg var helt vild med den første bog. For den havde en god historie, også kan jeg rigtig godt lide Irenes sprog. Det var dejligt at læse om Elena og hendes verden igen, og siderne blev også vendt alt for hurtigt, så nu glæder jeg mig bare til at læse den sidste bog i serien.

Elena er en rigtig skøn person. Hun har en tryg og (måske en lidt kedelig) hverdag med Filippo og sit arbejde. Alt er godt indtil Leonardo kommer og vender om på det hele. Hun kæmper med sine splittede følser i den her bog, og det er ikke nogle nem kamp. For på den ene side har hun sin Filippo, som hun har vært venner med, og kendt i mange år. Hun følger sig tryk ved ham, da han giver hende trykhed og den kærlighed, som hun ikke kan undvære i et forhold. Når hun er samme med Leonardo er det noget helt andet, her følger hun sig levende og et begær, der er svær at ignorere. Til gengæld er Leonardo som en lukket dør, og der er op til flere dage, hvor han forsvinder og det kan Elena ikke leve med. Jeg kan godt forstå at hun er så spillet med de to mænd, for de er skønne på hver deres måde. Jeg synes at hun er ond over for Filippo. Der virklig gerne vil have en fremtid med hende. Der udover synes jeg at Leonardo er ond mod Elena. Jeg ikke sige, hvorfor, for så kommer jeg til at afsløre for meget i forhold til bogen. Men jeg synes ikke at det okay, det han gør.

Alt i alt synes jeg at bogen var et dejligt gensyn. Jeg nød at læse den, og bogen blev læst på få sider, fordi sproget er så let og flyden også er den rigtig spændende. Der sker drama i bogen uden det bliver for meget , også kan jeg godt lide at man høre så mange detaljer fra Elenas hverdags liv og det kan jeg rigtig godt lide. Jeg er er ret spændt på at se hvad det hele ender med. Jeg har læst en del erotiske serier, og jeg må ærligt indrømme at den her serie ligger blandt de bedste serier jeg har læst med erotik, og jeg vil varmt anbefale jer den, hvis i godt kan lide erotiske serier

stjerner

Italienske nætter 2 - RomItalienske nætter:

  1. Italienske nætter – Venedig
  2. Italienske nætter – Rom. 
  3. Italienske nætter – Sicilien. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s