Disneys Den lille havfrue – The Musical

I går var min veninde og jeg inde og se Disneys Den lille havdrue – The Musical. Vi havde snakket lidt om det, da det lige blev reklameret med at det vil komme. Men det var røget lidt i glemmeren. Indtil folk begynte at snakke om, hvor flot det var. Jeg troede ikke rigtig at vi kunne få billetter, fordi vi først fik købt dem omkring den første August. Men der var pladser tilbage, og jeg har glædet mig til at genopleve, magien der er ved Den lille havfrue. 

PicMonkey Collage1Der er ingen af os der har været ved Operaen før, og det ligger i en del af København som vi ikke kender. Så vi var ret spændte på. om finde det. Det var heldigvis ret nemt, med lidt (meget) hjælp af Rejseplanen og Maps. Bus nr 9A køre lige til Operaen, og stopper få meter fra Operaens indgang. så det kunne ikke være nemmere! Operaen er en utrolig smuk bygning, både udenfor og indenfor. Og der er den smukkest udsigt ud over københavn. Så det var helt vildt at opleve stedet. Og jeg kunne ikke lade hver med at tag en del billeder af det. 

2

Der var rigtig mange mennesker, men det er et stort sted, så det var ikke så slemt. Der var heller ikke noget kø, for der var en del personale folk, der stod og tog imod os, samt sagde hvor vi skulle hen. Så det var nemt at finde vores pladser, som var oppe på tredje balkon. Jeg ved ikke om i kan fornemme det på billederne. Men der var utrolig langt ned, så det er måske ikke det bedste sted at sidde, hvis man har højdeskræk. Men udover det synes jeg at vi sad ret godt i forhold til, at vi kun havde givet 242 for billetten. 

Musikken var utrolig, og der var mange dygtige medvirkende, der snag virkelig godt.  kostumerne var også rigtig godt lavet, og det hele var fint sat sammen. Der var en del nye snage, som de selv havde lavet, også havde de taget dem fra Disneys film og lavet testerne om, hvilket jeg synes var det eneste minus ved forstillingen. For det var mærkelig at man kunne genkende sangene og nogle af ordne, men man ikke ikke sidde og nynne med på dem.

Ariel bliver spillet af Kristine Yde og Christian Lund ligger stemme til Prins Erike, hvilket jeg synes er lidt sjovt. For de ligger også de danske stemmer til Anna og Prins Hans i Frozen, som jeg har set, så jeg kunne godt genkende stemmerne. Og jeg fik helt lyst til at se Frozen igen. Udover de to er der Anders Bircow (som vi kender fra Linie 3, og Mickey Mouse stemme) er onkel til Erik. og Tim Schou ( A Friend in London) som Tumle  og mange flere 
PicMonkey Collage3
Da vi kom ud fra Operaren var der en lang række med ekstra busser, og det var rigtig rart, for det gjorde at man ikke skulle vente på en bus. Vi måtte ikke tag billeder under forstillingen, hvilket enlig var fint nok, for det gjorde at man bedre kunne læne sig tilbage og nyde det. Forstillingen startede kl 18 og var færdig kl 20:40, hvor der havde været en pause på 20 min. Og jeg tror at vi var hjemme ved 22 tiden. 
Noget jeg synes var sjovt, var at der var folk i alle aldre. Der var både familier med små børn, unge med deres venner eller kæreste par, og ældre ægtepar. Da vi var på vej tilbage finder jeg ud af at min tante også var inde og se det, vi så ikke hinanden, men jeg synes at det er sjovt at tænke på at vi har siddet samme sted, uden at være klar over det. Det var en fantastisk aften, og jeg er så glad for at vi nåede at se den. 
Har i set det? 
 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “Disneys Den lille havfrue – The Musical

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s