Små glimt fra hverdagen #1

 

PicMonkey Collage3

I uge min sidste uge i ferien havde jeg bare brug for at slappe af. Men det var noget tid siden at jeg sidst havde set min mor, så hun kom til Hillerød om aften. Så jeg ikke skulle tag ind til København. Vejret var dejligt lunt, så vi købte en pizza, og spiste den med udsigt slottet. Der fra gik vi over til posen (som er et grønt sted i nærheden af slottet) og satte os der og snakkede lidt. Fra posen gik vi tilbage til gågaden og forbi Paradis is. Som vi begge to er ret vilde med. Jeg fik en med hyldeblomst og hvid chokolade, og min mor valgte en med lime og appelsin. Imens vi spiste den gik vi lidt og kiggede på butikkernes vinduer. Selv om at jeg havde sagt til mig selv, at jeg ikke vil lave nogle aftaler. Så er jeg nu alligevel glad for at vi lige så hinanden i få timer, og det var super dejligt at det var i Hillerød. 

1

Her på det seneste har jeg været lidt mere kreativ ude i køkkenet. Den anden dag lavede jeg pitabrød. Noget som jeg synes er utrolig lækkert. Men jeg laver det ikke særlig tit. Hvilket jeg måske skulle gøre, nu hvor det er så nemt at lave. Jeg har prøvet at lave en ny smoothie. Og det bliver bestemt ikke sidste gang at jeg laver den. I går lavede jeg nogle cokkie, med en opskrift, som jeg ikke har prøvet før. Jeg blev ret skuffet over dem, så det bliver sidste gang at jeg laver dem. 

PicMonkey Collage

Jeg er vendt tilbage til skolen. Hvilket man tydeligt kan se i mit foto album, for der er stor set ikke andre billeder end fra skolen af 😛 Men jeg har faktisk heller ikke haft nogle aftaler i hverdagene, udover en med mentor, og en dag hos Jimmy, da jeg gerne vil være frisk i skolen, så jeg skal lige vende mig til en hverdags rytme igen. Det var faktisk dejligt at komme tilbage. Jeg har nydt min ferie. Men det var fedt at se dem fra holdet af. Vi har igen rykket over til et andet lokale. Før havde vi et lokale for os selv. Nu skal vi dele et med 4 andre hold. Det skal man lige vænne sig til. Udover det har vi fået bærbar, og nye opgaver. Så det har ikke været en stille uge. 

DSC_0549

Jimmy og jeg har ikke set hinanden siden min fødselsdag. Vi plejer ikke at se hinanden i hverdagene, fordi der er for langt i mellem os. Men i onsdags tog jeg hjem til ham. For ellers kommer vi først til at se hinanden den 22 August, hvilket vi ikke kunne holde ud. Det var dejligt at se ham igen, og jeg håber at vi også kan se hinanden i næste uge. Bare en dag eller to.

Det var lidt blandet fra min hverdag. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s