Mine uge. 30 i 2014.

PicMonkey Collage

Top:

# Jeg har været oppe i Gilleleje hos mine bedsteforælder. Det var super lækkert at være der oppe, for de har en stor have, som man kan være i. Så jeg kunne  tag min bærbar med der ud og sidde og arbejde imens jeg nød vejret. 

# Var nede i byen om mandagen, for at gå lidt for mig selv, og se om der var noget. Jeg kom hjem med ting og sager. Men ikke det jeg gik efter. Men det gør nu ikke noget. For jeg blev glad for de ting jeg fandt.

# Fra torsdags til søndag var jeg i Jylland med Ventilens sommertur. Det er min tredje tur, så jeg kender en del af dem der også var med, og det var rigtig dejligt at se dem igen. For det er nogle skønne mennesker. Vejret var med os, så vi har stor set ikke lavet andet end at være uden for og spille, bade, små aktiviteter osv. Der var en super fed stemning, og jeg er glad for at jeg nåede at komme med inden jeg skal stoppe i ventilen.

# Jeg har fået spillet en masse spil i løbet af weekenden. Blandt andet Uno, kortspil, Matador og Bezzerwizzer. Bezzerwizzer har jeg spillet meget lidt. Men jeg synes at det er rigtig sjovt, også kan jeg godt lide at det ikke tager lige så lang tid som fx Matador eller Trivial Pursuit. Så jeg kunne godt finde på at ønske mig det til julegave.

# Youtube er fantastisk til at underholde en, når man skal sidde i toget i 4-5 timer.

# Vi var hurtige om at sige farvel til hinanden. Der for nåede jeg hen til Struer st, hvor jeg kunne nå et tog, så jeg var på København H kl 16:22 i stedet for kl 18:22. Det var virklige lækkert.

Flop:

# Sommerturen gik alt for hurtigt! Da vi tog afsked med hinanden, havde jeg det som om at vi lige var kommet. Dog er jeg glad for at vi ikke var afsted i flere dage. For det var hårdt at være sammen med 40-50 mennesker i den varme og med alt det aktivitet der var. Jeg har også fået en masse myggestik og det er mega træls, for de klør alle sammen. 

# På vej der hen sad jeg i familie zonen i toget. Så der var en masse børn, med deres iPads (de sad og spillede spil, så film osv) som var på lyd og nogle gange var det svært at vdere om det var børene eller lydene fra deres iPads der larmede mest. Så jeg var glad for at jeg kunne sidde i en stille zone da jeg skulle hjem. 

# Jeg var godt nok træt da jeg kom hjem! Jeg orkede ikke at lave noget resten af aften. Jeg havde ellers planlagt at skrive lidt på bloggen, men måtte opgive og se lidt tv i stedet for.

# I den her varme kan jeg nærmest ikke spise noget. Så det er lidt træls at man kun har lyst til 2-3 ting, for det bliver man også træt af i længden.  

Jeg håber at i alle har haft en fantastisk uge 🙂

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “Mine uge. 30 i 2014.

  1. Lyder da som om du har haft en god tur 🙂 og heldigvis var vejret da med jer… det havde nok været lidt mere træls, hvis det havde regnet fra I tog af sted til I kom hjem igen 🙂
    De der myggestik, dem er jeg bestemt heller ikke stor fan af 🙂
    Ser frem til vi får lidt køligere vejr igen, det trænger jeg i hvert fald til 🙂

    • Det var en rigtig skøn tur. Jeg har ikke været på ferie udover en i København hos min mor og hendes kæreste. Så det var også rart at komme lidt væk. Og få fornemmelsen af feriestemning. Helt bestemt! Jeg er glad for at vi ikke var der over, hvor der har været skybrud osv. Det regnede lidt på vej hjem, og lidt om lørdagen. Men det var ikke meget vand.

      Jeg har det på samme måde som dig, når det kommer til varmen. Jeg kan heller ikke holde den, og mit værelse er vendt sådan så jeg har sol fra morgensstuden, hvilket er virklig træls! Jeg håber at du har en god sommer og at du nyder den 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s