Nye sko til sko samlingen

I det her indlæg snakkede jeg om at jeg vil købe et par nye ballerinaer, som jeg havde set på tilbud i Føtex. Onsdag aften var jeg i Bilka, hvor de havde det samme tilbud. Men der var ikke flere i min strøelse, i farven sort som jeg gerne vil have dem. Men heldigvis havde de dem i Føtex, og jeg har allerede gået med dem.

DSC_0119

Jeg havde enlig kun planer om at købe de sorte. Men jeg skal på sommer tur på trosdag med Ventilen. Hvor vi er delt op i hold med forskellige farver. Og på den første dag skal vi have den farve på, så vi kan finde vores grupper. Som måske kan gætte er jeg blevet gul, (de er meget mere gule i virkeligheden) og jeg har aldrig været den store fan af gul, og slet ikke til tøj. Så jeg ejer INTET gult, som jeg kunne tag på. Så jeg var ved at gå lidt i panik, da jeg ikke gider at bruge flere 100 kr på noget, jeg kun vil komme til at gå med en gang. Heldvigs havde jeg set at der også var gule sko, og i min strøelse. I fredags fik jeg også købt dem. Hvilket er rart, for så er det kommet på plads.

Jeg har brugt 60 kr på begge sko. Hvilket jeg synes er en ret fin pris, for noramt koster et par 79 kr. Jeg tager begge par med og så må vi se hvor længe de holder. Jeg havde de sorte sko på i skoven, og det er måske ikke lige det bedste sted at have sådan nogle på. For mine fødder var helt ødelagte om aften. Jeg skal op i byen i dag, hvor jeg vil prøve at tag dem på igen. Så der håber jeg at det går lidt bedre med dem. Jeg har også set at man kan få dem i en fin blå farve. Som jeg har overvejet at købe. Men det bliver ikke noget jeg køber nu og her. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s