Min fødselsdag. 2014

Jeg har altid synes at der var et eller andet magisk over fødselsdage. I vores familien har vi altid gjort noget hyggeligt ved dem. Som fx blive vækket med sang og gaver på sengen. Imens morgenbordet stod klart, ude i køkkenet med nybagt boller eller brød fra bageren. Og telefon kimer ned fordi ens familie ringer op og synger fødseldags sang for en. Det er virkelig hyggeligt, både når det er min egen og andre fra familien der har fødselsdag.

Sidste år blev jeg 25 år, og der holdt jeg en stor fødselsdag for familien og vennerne. I år havde jeg bare lyst til noget stille og roligt. Så det blev med familien og to af mine bedste veninder. Ude i skoven. Det var virkelig hyggeligt. Men en super fed stemning og vejret var rigtig lækkert, for det var hverken for varmt eller for koldt. Vi startede kl 15:30 (folk kom løbene. alt efter hvornår de fik fri) så det ikke skulle blive så sent. Men det ente med at vi først var hjemme ved 21-22 tiden.

Der var en utrolig smuk natur rundt omkring os. Så jeg fik prøvet mit nye mobil kamera af. Og gal hvor er det lækkert. Da tager så gode billeder, at jeg ikke engang behøver at bruge Photoshop. Jeg fik også prøvet at filme lidt i løbet af dagen. Og da jeg kom hjem og så var meget der var, besluttede jeg mig for at jeg vil vise jer det via en video. Det er min første video jeg laver i Movie Maker. Så jeg håber at i kan lide det.

Jeg fik nogle super skønne gaver. Men dem viser jeg frem i et andet indlæg. For ellers bliver det et for langt indlæg. Stedet hvor vi holdet min fødselsdag, er tæt på Mårum station. Det var rigtig hyggeligt, og jeg har været der ude før i påsken, men det var næsten ikke til at genkende, fordi det hele var blevet så grønt 🙂 Udover at alle skulle tag deres eget kød og drikkelse med, var der var del der havde hjulpet mig med at tag muffins, boller, kaffe, kartoffel salat, og snobrøds dej med. Det var rigtig rart og det er super dejligt at vi kan hjælpe hinanden på den måde.

Inden var ude i skoven, lavede Jimmy og jeg brunch. Der var ikke det store, men det var rigtig lækkert. Alt var bare helt perfekt hele dagen. Jeg  havde været oppe siden kl 5, fordi jeg ikke kunne sove mere, så jeg var sindsyg træt da Jimmy og jeg gik i seng ved 23-00 tiden. Men det var det hele værd og det bliver bestemt ikke sidste gang at jeg laver sådan en tur. Jeg vil også lige sige tak til alle jeres fødseldags hilsner. Jeg håber at i nyder sommeren og at i har haft en god weekend. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s