Ferie i København #2

 

PicMonkey Collage2

Min mor og Hans skulle på arbejde om dagen. Men min lillesøster og hendes kæreste var hjemme. Så vi slappede af enden min mor kom hjem. Om morgen lavet vi brunch. Som jeg elsker at få. Efter frokost gik min lillesøster og jeg ud med huden, hen mod Nørrebro park. Som er et rigtig hyggeligt sted. hvor familier tager der hen med deres børn til vandstedet, spiller et eller andet aktivt, spiser osv. Der masser af aktivter og der altid mange mennesker. Min søster og jeg gik lidt rundt og fik en is. Og nød den stemning der var i parken. 

PicMonkey Collage3

Da min mor kom hjem. Tog vi bussen hen til et andet sted i Nørrebro, hvor der var noget Jazz musik. Men der var så mange mennesker og det var så varmt, og musikken var ikke rigtig os. Så vi droppet det og gik lidt rundt. Klokken var ved at være aftensmad tid, og det var kun os to der skulle spise sammen. Så vi besluttet os for at spise ude i byen. Her fandt vi Floras kaffe bar (Jeg har aldrig spist der før). Men det var et hyggeligt lille sted. Men lækkert mad. Jeg fik en kylling salat (det var så varmt, så jeg havde slet ikke lyst til noget varmt mad) og min mor fik noget laks. Udover det fik vi en smoothie. Med passionsfrugt, banan og appelsin. JSuveræne salater og brillante buffeter - af Sonja Bock, Tina Scheftelowitzeg har aldrig smagt sådan en før. Men jeg synes at den smagte rigtig godt. Så en dag skal jeg lave den her hjemme.

Da vi sad og spiste fortalte mor at det var det er dem der har stedet også er dem der står for de her kogebøger der hedder Suveræne et eller andet. Hvilket er lidt sjovt. For jeg har selv den der hedder Suveræne salater og brillante buffeter af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz. Som er en bog, min mor har været meget glad for da jeg var barn. 

PicMonkey Collage4

Efter at vi havde spist, gik vi tilbage til lejligheden. På vejen hjem gik vi igennem Assistens kirkegården. Der er super hyggeligt af en kirkegår af være. For folk sidder på græsset med deres tæpper og de har alle mulige små hyggelige kroge. Fx har de deres sansebedet, hvor der er alle mulige urter der duftede i sommernatten. Vi kom forbi vores ynglings is butik, der sælger de lækkersete is, som er hansens flødeis. Det er en meget lille butik. Der også sælger varmedrikke. Der er altid mange mennesker, og kø. Men hvad gør man ikke for en god is 🙂

Det var det stadig lunt, og vi havde ikke lyst til at gå op i lejligheden. Så vi sat os ned parken og nød den aften stemning der var omkring os. Imens min mor havde hentet tæpper og hund. Blev jeg nede i pakken og gik hen til vandet stedet, hvor jeg sobbede lidt. Det var utroligt rart at få afkølet sine fødder, efter sådan en lang og varm dag. Jeg tror at kl var 21-22 før vi tog hjem. Hvilket passet mig fint, for jeg var helt færdig.

IMAG0863 IMAG0865 IMAG0866 IMAG0871 IMAG0878 IMAG0882 IMAG0883

IMAG0885 IMAG0891 IMAG0892 IMAG0893

Det var svært at tag nogle gode billeder. For der var så meget sollys og skygge på sammentid. Menjeg prøvede at tag nogle billeder fra alle dagene. For det var virkelig skønt, og jeg elsker at opleve København på den måde,

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s