Forelsket i New York

begin2_glamour_8May_1440x960 Originaltitel: Begin Again Premiere: 31.07.2014 Instruktør: John Carney  Spilletid: 104 min 

Vidste du at? “Scarlett Johansson was cast in the lead role but dropped out”. “Keira Knightley had to learn play the guitar for the role and her husband, musician James Righton, offered his help. However, according to Knightley herself, his lessons were atrocious for their relationship, and almost led to a “divorce and murder”.

Hjemmeside  Kino  Imdb

Jeg synes at den her film så ret skøn ud. Og i det her indlæg, skrev jeg også at jeg gerne vil se filmen. Men der har været så mange andre film jeg hellere vil se. Så jeg regnede ikke med at jeg skulle se den. Lige efter Kinoturen med filmen 22 Jump Street, kom kino med en ny Kinotur. Med den her film. Jeg skyndte mig at tilmelde sig, for hvem siger nej tak til en gratis biograf tur? Hvor det hele går ud på at man bruger de sociale medier. Jeg havde forventet en film, hvor der var det her par der blev forelsket i hinanden i New York. Men der tog jeg godt nok fejl! For filmen har meget mere indhold end det, blandt andet nogle gode emner som kærligheden til musikken, parforhold, venskab, familiesammenhold osv. Så ja jeg blev positivt overrasket over filmen.

Keira Knightley og Mark Ruffalo har jeg set før Og jeg synes at det er nogle dygtige skuespillere. Jeg har både set dem i film om hverdags livet, hvor de finder kærligheden og de store fantasy film. Dog har jeg ikke set de to spille sammen før. Så glædet mig til at se, hvordan de vil klare det. Den jeg synes der gjorde det bedst med sin rolle var Mark. Der var manden der ikke havde styr på sit arbejde og sin familie. Keira har en sød rolle i filmen. Som den her pige der er taget til byen med sin kendte kæreste. Hun er en dygtig sangskriver. Men hun tør ikke rigtig udgive sin egen musik. Dan (Mark) og Greta (keira) mødes og der blomster et specielt forhold i mellem dem. 

Der var også nogle andre fine personer med på rollelisten. Fx James CordenHailee SteinfeldMos DefCatherine Keener og Adam Levine. Der alle gjorde et godt stykke arbejde med deres roller. Speiclt var jeg ret vild med at Adam Levine, som selv sang nogle af sangen til filmen. Fx er jeg helt vild med sangen Lost Stars.

PicMonkey Collage

Alt i alt synes jeg at det var en rigtig sød film. Med masser af lækkert musik og skønne øjeblikke i filmen. Jeg elsker at man for lov til at møde de her mennesker der brænder for musikken og at man ser den udvikling de får i løbet af filmen. Jeg elsker sange i filmen, og har allerede hørt dem op til flere gange. Jeg synes at det var en super skøn film. Og det en man nemt kan se med sin søster, mor eller veninderne. Hvis man har lyst til at se en film i biografen i løbet af sommeren. 

stjerner

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s