Skæbne af Christina Bonde

Anmeldes til bøge1r

Forlaget skriver: Da sorgen knuser Victorias hjerte, imødegår hun sin skæbne. Men uventede hændelser komplicerer hendes nye eksistens. Mens skæbnegudindernes budskab bliver klart, finder Victoria sig selv som midtpunkt i et farefuldt spil af bedrag og opslugende begær.

Hvordan kan Victoria hævne sin sorg, når missionen truer hendes kærlighed til Lucas? Når vejen til sejr tvinger hende i armene på ondskaben? Når magten, hun selv besidder, er eftertragtet og årsag til forbrydelse? Hvem kan hun stole på?
Fjenderne truer overalt og tvinger Victoria til at beskytte fortiden. Så fødes en ny skæbne, der samler Victorias hjerte … 

Skæbne er den anden roman i vampyrserien ´Nattens Sanger´.

ForlagetForfatterenGoodreadsBogpriser

Tak for anmeldereksemplar som er fra Christina Bonde. De følgende udtryk er helt, og holdent mine egne.

Min mening:
Jeg kan rigtig godt lide Besat, så jeg var ret spændt på at se, hvordan den her bog vil være. Jeg blev bestemt ikke skuffet. For der sker noget fra start til slut. Og tit sker der nogle ting, som man slet ikke havde forventet ville ske, og det er rigtig fedt. Jeg fik hurtigt vendt siderne og der gik ikke lang tid før at bogen var slut.  

Jeg kan rigtig godt lide Victoria. Jeg synes at hun har en utrolig styrke og hjertet på det rette sted. Jeg nyder at læse om hende og hendes valg. Og jeg kan godt lide at hun tænker hver en ting igemmen før hun bare tager en beslutning. Victoria går igemmen en stor forvandling, og jeg elsker at man får lov til at være med o den. For der er så mange andre vampyr forfatter der let springer over dette punkt, hvilket er lidt trist. Lucas synes jeg også rigtig godt om. Jeg synes at bliver mere åben. Specielt efter Victorias forvandling. 

Alexander er også en stærk person, og jeg kan rigtig godt lide ham. Jeg har tænkt lidt over det, og det kunne være utroligt fedt, hvis han fik sin egen historie. Som sådan en spin-off bog til serien eller sådan noget.  Jeg synes at han tager det hele utroligt imponerende godt! Når man tænker på hvad der kan se med ham.

Uddrag af bogen:
»Ud af intetheden stod Lucas pludselig foran mig. Hans sorte øjne betragtede mig intenst, mens han langsomt knælede ned. Nu, i mine sidste sorgfulde hjerteslag, så jeg min skæbne klart. Dette var ikke enden på mit liv, men begyndelsen. Alt, hvad min fortid havde budt mig; alt, hvad min gamle eksistens havde betydet, havde rustet mig. Jeg var blevet formet til fremtiden, og Lucas ville bringe mig derhen. Jeg skulle kun vente nu. Selv om tiden var knap, var fremtiden endeløs. Lucas var hele min skæbne.«

Alt i alt synes jeg at det var en rigtig spændende bog. Jeg elsker Christinas sprog, der er utroligt let og velskrevet. Der udover elsker jeg at vi får så mange detaljer med, lige fra personerne til de steder vi høre om i bogen. Jeg er rigtig glad for at alle 3 bøger er kommet så hurtigt efter hinanden som de er. For jeg vil havde det svært med at skulle gå og vente, på at få lov til at tag fat i den næste bog. Jeg er ret spændt på at se hvordan den bliver afsluttet og jeg vil klart anbefale jer bogen, hvis i gerne vil læse en god og spændende vampyr serie. Til sidst vil jeg lige nævne bogens forside. For jeg synes at det er utroligt smukt. Jeg er helt vild med detaljerne og så synes jeg at det er utroligt fedt at det har en sammenhæng med de andre bøger.

stjerner

SkæbneNattens Sangers bøger:

  1. Besat
  2. Skæbnen. 
  3. Følelse. Udkommer den 4/7 – 2014

 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s