Venner, kærester og spøgelser af Rachel Hawkins

 Anmeldes til bøge1rForlaget, ForfatterenGoodreads, Bogpriser,

Forlaget skriver: Når ens familie gennem generationer er blevet optrænet til at bekæmpe vampyrer, hekse, varulve og den slags væsner, er det noget af et nederlag ikke at kunne klare en enkel vampyr på egen hånd.

Men Izzy Brannick er så plaget af sin søsters forsvinden at hendes mor bestemmer at hun for en tid skal have en meget let opgave: Hun skal gå på et ganske almindeligt gymnasium med normale unge og prøve at finde ud af om skolen virkelig er hjemsøgt af et hævngerrigt spøgelse. Men at jonglere med lektier, venner og kærester er en helt ny oplevelse for Izzy – meget mere skræmmende end de værste dæmoner!

Læsere af Hex Hall-serien vil kunne glæde sig over atter at møde Brannick-familien og deres private spejl-troldmand.

Min mening:
Jeg synes at de to bøger (har endnu ikke fået læst den sidste bog) fra Hex-Hall serien var ret gode. Så da jeg så at Tellerup også har oversat den første bog i spin-off serien til Hex-Hall blev jeg ret nysgerrige over hvordan den vil være. På Goodreads er der ikke blevet tilføjet flere bøger end den her ene bog til serien. Men jeg håber at der kommer flere af dem. For jeg kan ret godt lide den her bog, og jeg blev underholdt fra start til slut.

Jeg synes at vores personer i bogen var ret skønne. Specielt Lzzy. Hun er virklig skøn. Jeg elsker at man får lov til komme ind under hunden på hende. Specilt synes jeg at det er sjovt, at hun mere frygter at starte på en normal skole, end at bekæmpe monstre. Dem som Lzzy bliver venner med. Kan jeg også godt lide specielt Dex. Jeg glæder mig til at høre mere om ham. Romy kan jeg også ret godt lide, men jeg synes Anderson ryger lidt i baggrunden i forhold til de to andre. Og i lang tid troede jeg faktisk at det var ham der stod bag det hele. Lzzy mor synes jeg er underlig. Hun er som en lukket bog. På en måde kan jeg godt forstå hende. Men jeg synes også at det ødelægger forholdet mellem hende og Lzzy.

Alt i alt synes jeg at det var en rigtig fin bog. Jeg blev underholdt fra start til slut. Og siderne blev vendt ret hurtigt. Jeg elsker at man selv kan sidde og gætte med på det hele og hele det her overnaturlige der er i blandet sammen med vores verden. Jeg håber som sagt at der kommer flere bøger. For jeg vil gerne høre mere om Lzzy og hendes eventyr. 

stjerner

Venner, kærester og spøgelserSchool Spirits:

  1. Venner, kærester og spøgelser

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s