Juli Blog Challenge

For at der skal ske noget i Juli måned har jeg lavet en foto blog challenge. Hvor det er meningen at man smider et eller flere billeder med dagens tema. Emnerne er blandet, så nogle har jeg selv fundet på og andre har jeg fundet via andre blog challenge. Jeg er sikker på at der kan komme nogle skønne billeder ud af emnerne. 

Jeg håber at i har lyst til at være med på den. For det kunne være sjovt at se, hvad i andre har fundet på med jeres billeder. Hvis  vil deltage, vil det være lækkert, hvis i vil skrive en kommentar, med et link til jeres blog, så jeg kan se hvad i finder på 🙂 Blog challengen køre fra den 1 Juli til den 31 Juli.

foto

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

4 thoughts on “Juli Blog Challenge

    • Øv. Men jeg forstår dig godt. Hvis det er. Så kan du bare være med de dage du kan. Jeg regner selv med at planlægge nogle af mine indlæg. Da jeg ved at der er nogle dage, hvor jeg stor set ikke kommer på nettet.

  1. Jeg har endnu ikke prøve en foto challenge.. Jeg overvejer at være med, men samtidig har jeg det rigtig svært med når tingene bliver for planlagt.. Jeg skal nok lige sove på det og hvis jeg hopper med skal jeg nok lige skrive her.. 😉

    Knus ❤

    • Det er bare i orden søde 😉 Hvis det er kan du jo altid finde et af dine tidligere billeder. Det har jeg selv tænkt mig at gøre, da jeg ved at der er nogle dage, hvor jeg nærmest ikke kommer på nettet. Jeg håber at du vil, for det kunne være sjovt at se, hvordan du vil lave dem.

      kram ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s