En fantastisk fredag

I går havde jeg en virklig skøn fredag. I selskab med masser af dejlige mennesker. Hele dagen var vejret ret blandt. For det startede med torden og kraftigt regnvejr til sol om eftermiddagen og oversyet om aften. Men humøret var stadig højt og det har været en af de bedste da jeg har haft i lang tid. . Og jeg håber at der vil komme mange flere af de her dage i løbet af sommerferien, som jeg får i næste uge. 

PicMonkey CollageDet første punkt på dagens program var over på min gamle skole. Min veninde havde været oppe i sidste uge til hendes grundforløbs eksamen. Og i går skulle hun så have sit grundforløbs bevis. Det tog ikke så lang tid, men det var lidt sjovt at se mine gamle lære. Min veninde tager den samme uddannelse som jeg tidligere har gået på, men senere hoppede fra efter min eget grundforløb. Så det har været lidt sjovt at høre hende snakke om det og nævne de lære som man selv har haft. Skolen ligger 5 min fra hvor jeg bor. Så det er ret nemt at komme til skolen. 

PicMonkey Collage2

Efter det mødt jeg en anden veninde op i byen, hvor vi bare tulle lidt rundt. Min veninde fik købet noget tøj, og lidt af hvert. Men jeg venter med at købe noget til vi får penge igen. Det var virkelig sjovt! Specielt da vi tog i Tiger, hvor vi fik et flip med at prøve hatte. Gal de andre kunder kiggede underligt på os. *haha* Der var en da en dame der sagde, at nu skulle vi nok passe på at vi ikke kom med på billedet. Vi kunne aldrig finde på at købe hattene. Men det var meget sjovt at prøve dem. Det er lang tid siden vi sidst har været sammen. Men det føles altid som at vi lige har set hinanden for få dage siden, når vi endelig ses. Jeg troede bare at det vil være sådan noget hurtigt noget, men vi ente med at være nede i byen i 2 timer. Så jeg var godt træt da jeg kom hjem igen. Men jeg nød hvert et sekund, og da jeg er glad for at vi fik set hinanden. PicMonkey Collage3Jeg går til noget der hedder MP3 møder. Det er en gruppe kristne mennesker, der mødes hver anden tirsdag. Jeg går ikke lige så meget op i kristendom som de gør. Men jeg kan godt lide at høre på det, også holder rigtig meget af de mennesker der er med i gruppen. De er utrolig søde, altid hjælpsomme og så dejlige afslappede at være sammen med. Vi holder en årlig jule afslagning og en årlig sommer fest. Hvor vi mødes og spiser.

I går holdt vi den årlige sommerfest. Hos et par der bor helt ude på landet, (der er mindst 1.5 km til det nærmeste busstopsted, der kun køre i skole tiden, og 5-6 km til det nærmeste daglig butik) jeg har været der før, og det er et utroligt smukt sted. Hele aften var super hyggelig, med alt for meget lækkert mad! Selv det var mørkt og oversydet tog vi trøjer på og fik et tændt et bål op, hvor vi fik desser, skumfiduser, hjemmelavet popcorn, der blev lavet over bålet, og kaffe/te.

Jeg håber at i har haft en lige så hyggelig dag. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s