Skyggernes spil af Mette Bundgaard Laursen

Anmeldes til bøge1r Forlaget, ForfatterenGoodreads, Bogpriser,

Forlaget skriver: Kate tager med Noah til Caldera. Ifølge Profetien er det kun hende, der har kraften til at fordrive den onde Naphal og skabe fred i galaksen.

Hun går derfor i gang med at træne, så hun kan blive den superhelt, de alle sammen håber, hun er. Superkræfterne er dog ikke sådan lige at lokke frem, og Kate er på nippet til at opgive det hele. Men så bliver hun kidnappet af Naphal.

Skyggernes spil er anden bog i trilogien Caldera.

Tak for anmeldereksemplar som er fra forlaget Facet.
De følgende udtryk og holdninger, er helt og holdent mine egne

Min mening:
Efter at jeg havde læst den første bog, var jeg et spændt på at se, hvordan den her bog vil være. Der gik noget tid før jeg blev fanget af bogen. Men da det skete fik jeg læst den på en dag. Siden blev hurtigt læst og jeg glæder mig til at læse den næste bog. Jeg havde forventet meget mere sci-fi, så på en måde blev jeg skuffet. Da jeg synes at vi høre for lidt om det nye univers vi er kommet til. Dog kan jeg godt lide at vi får små informationer om stedet hen af vejen. Men jeg vil godt havde hørt mere om det nye univers og det liv der er på den.

Jeg kunne rigtig godt lide personerne i vores bog. Jeg synes at Kate bliver bedre og bedre. Hun er en stærk tøs der følger sit hjerte. Hun vil virkelig gerne hjælpe dem hun elsker. Men siger fra når hun synes at det tager overhånd. Noha kunne jeg rigtig godt lide i den første bog, men jeg synes at han har ændre sig ekstremt meget til det negative. Han er blevet dum, og alt for krævende over for Kate. Derudover tænker han stor set kun på sit kongerige og profet. Og jeg kan godt forstå at Kate begynder at tvivle på ham. Naphal kunne jeg til gengæld godt lide! Næsten helt fra start af. Han er sød og betænkt som, og jeg kan godt lide at man får lov til at høre hans side af historien. Dog har jeg lidt problemer med ham, da jeg har svært ved at se, hvordan han kan være ond. Sådan som han er over for Kate og sit folk. Der synes jeg at vores forfatter halter lidt med historien. Jeg håber at vi får lov til at se mere af ham i den sidste bog.

Alt i alt synes at det var en rigtig fin bog. Jeg kan godt lide Mettes sprog da det fanger en med det samme. Detsvære er der nogle steder i bogen, hvor jeg synes at hun fortolker sine sætninger på en ret sjov måde. Fx er der et sted hvor hun skriver pusle pusle, ”noget pusler i buskadset” pusle pusle. Jeg kan slet ikke forstå, at hun skal fumleure det på den måde. Det var virkelig irriterende og jeg kunne slet ikke tag den del seriøst. En anden ting der er minus ved bogen er at store dele af plottet bliver afsløret på bagsiden. Hele spæneingen røg ved at der bliver skrevet at Kate bliver kidnappet, og man sidder kun og venter på at det skal ske.

Men når det er sagt. så synes jeg at det var en rigtig spændende ungdomsbog! Jeg nød at læse den, og jeg glæder mig til at læse den sidste bog i serien. Og jeg er glad for at jeg har den. Så jeg ikke behøver at vente med at læse den. Jeg er allerede gået i gang med at læse den sidste bog, og jeg er spændt på at se, hvad der kommer til at ske i den.

stjerner

Skyggernes spilCaldera:

  1. Profetiens kald
  2. Skyggernes spil
  3. Skæbnens valg

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s