Mine uge . 23 i 2014.

Det har været en rigtig været en uge med knald på! Den eneste dag jeg har været hjemme har været mandag og torsdag. Elle de andre dage har jeg først kommet sent hjem, og i hele weekenden har jeg været hos Jimmy. Men det har været nogle hyggelige aftaler. Så det har været en god uge. N´Men jeg håber at den uge vi kommer ind i bliver lidt mere rolig. 

PicMonkey Collage

Mandag: Var der gang møde på gangen. Vi har fået to nye beboer. Så vi skulle lige hilse på dem. Det var midt på aften. Så jeg nåede lige at lave aftensmad og se det nye afsnit af Game of Thrones og The 100 inden jeg gik i seng.   

Tirsdag: Min veninde og jeg var inde og se. Maleficent, I 3D i vores egen by. Først var vi ude og spise på en café, der ligger i nærhden. Det hele var rigtig hyggeligt og det var en fantastisk film! Som jeg skal se igen på et eller andet tidapunkt. Jeg er glad for at vi så den i byen biograf, for så var vi hurtigt hjemme, hvilket var rigtig lækkert, da jeg ikke havde været hjemme siden kl 7.

Onsdag: Jeg var i Ventilen om onsdagen. Og det var dejligt at være der nede igen. Jeg har ikke særlig lang tid tilbage. Så de næste par gange skal jeg prøve at besøg det noget mere. Der var hus møde, og jeg glæder mig til de ting vi skal lave i de næste to måneder. For jeg tror at det bliver nogle fede aftner. 

Torsdag: Havde jeg fri. Jeg havde enlig nogle aftaler. Men jeg måtte blive hjemme fordi jeg fik det dårligt 😦 Jeg kunne ikke sove, pga nogle støjende naboer. Så det var ret træls! Heldigvis gik det sådan nogle lunde over. Så jeg kunne godt tag i skole og hjem til Jimmy om fredagen, 

I weekenden: Har jeg været hjemme hos Jimmy. Vi har haft nogle super hyggelige dage. I lørdags tog han deres hængekøje frem, så vi var udenfor lidt om formmiddagen for at nyde vejret. Om aften gillede vi og det var vildt dejligt at det har været så afslappet. Jeg er først kommet hjem i dag (mandag) Så det var rart at vi også kunne få søndag med. Jeg har også brugt en del af tiden, på at kigge på søge på nettet med den nye Sony Xperia Z2, da jeg godt kunne tænke mig en ny telefon. Da kameraet på den jeg har nu driller en del. Men min HTC one m7 er kun et år gammel. Så jeg tror at jeg venter lidt med at købe en ny mobil. 

Jeg håber at i alle har haft en fantastisk uge 🙂

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “Mine uge . 23 i 2014.

 1. Lyder som en skøn uge.. 😉
  Jeg skal seriøst også i biografen og se Maleficent..
  Håber dog at vi kan nøjes med at se den som alm film..
  Jeg er ikke tosset med 3D.. 😉

  Knus ❤

  • Det var det også 🙂

   Du skal tag ind og se det! Du vil ikke fortryde det, så fantastisk som den er. Og jeg er sikker på at den vil være lige så fantastisk med 2D som i 3D 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s