Ego indlæg #3 Online shopping

Jeg har længe gerne vil skrive nogle indlæg, hvor det er om alt muligt fact om mig. Som kan være om alt mellem himmel og jord. Fx ynglings ting, sjove facts. Enten/eller osv. Jeg har selv nogle idéer til noget jeg gerne vil skrive om. Men hvis der er noget i vil vide om mig, så skriv det endelig i en kommentar. Så vil jeg kigge nærmere på det. De her indlæg vil ikke komme på en fast dag, men mere når jeg følger at der er noget at skrive om.

Før i tiden når jeg skulle handle, brugte jeg altid de lokale butikker. Nu hvor jeg ved at man tit kan få tingene billigere, har jeg brugt nettet op til flere gange. Og jeg elsker det! For det er super nemt, og op til flere gange super billigt. I starten var jeg lidt usikker på at handle over nettet. Specielt de store udlandske sider. Men nu har jeg efterhåndende prøvet det en del gange uden problemer. Så nu søger jeg dagligt efter ting og sager. Hvis i kender til nogle sider, udover de 3 sider som jeg kender, så kom endelig med et link! Her er de sider som jeg kender:

PicMonkey Collage

 • Ebay er jeg ret glad for. Jeg har købt en del ting på siden, og der er kun få ting som jeg har været skuffet over. Og det er selvføliglig ikke så fedt. Men det går nok når tingene er så billige. Man kan finde en masse billige ting, som er svært at få fat på her hjemme, eller også er de ting helt vildt dyrt i forhold til det, det koster på Ebay. Jeg er super glad for siden, og jeg vil varmt anbefale den til jer andre.  
 • Etsy har også nogle ret fine ting. Jeg har prøvet siden to gange. Og det gik godt begge gange, så jeg er også begyndt at kigge mere på den, for der er også nogle rigtig fine ting. Etsay og Ebay minder en del om hinanden. Så de er ikke svære at finde rundt på. 
 • MiniInTheBox. Har jeg ikke prøvet. Men jeg har hørt fra flere folk at den er super fed. Jeg har kigget lidt på siden, og jeg har da også fundet en ting eller to som jeg gerne vil have. Så det er jo bare at prøve den af. Er der nogle af jer der har prøvet den? 

Jeg kender også til en del danske sider så som Cdon, Moviezoo, Saxo osv. Men det er ikke så tit jeg køber fra dem, da jeg synes at det tit er lidt små dyrt. Og hvis jeg endelig køber en bog eller en film. Så bliver det tit, når jeg finder tingene på tilbud i butikkerne.

En anden side, som jeg synes er ret sjov er The Hunt. Siden forgår på den måde at man i søge feltet skriver shoes, også kommer der en masse billeder frem. Hvor folk så spørg om, hvor man kan købe de sko på nettet, også er der andre folk der kan give et link, hvis de ved det. Det er en lidt sjov og anderledes måde at finde inspiration til nye ting. 

Hvilken sider køber i fra, hvis i handler online?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

4 thoughts on “Ego indlæg #3 Online shopping

  • Jeg tror heller ikke at der er særlig mange der kender den 🙂 men den er ret fin. Det er dog ikke altid at der er link til det folk søger efter.

 1. Etsy er en megafarlig hjemmeside 😀
  Jeg køber oftest bøger over nettet og bruger mest Wordery.com, Bookdepository.com og Kennys.ie

  Mvh.
  Den lille Bogblog

 2. Hej Hej..

  Uhh det er lidt et farligt emne.. Jeg ved at jeg ikke skal kigge på nogen af de sider, for upti wupti så har man shoppet et eller andet.. Den side jeg selv har brugt mest på det sidste, er nok ellos.dk.. Ebay holder jeg mig pt lidt fra.. man kan hurtig komme til at shoppe for meget.. så må man lige ha en pause..

  Knus ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s