Nyt fra Ebay #6

 

Fotor060480315

Oplader | Cover. Til HTC One M7  | Høretelefoner

Jeg har længe gerne vil købe nogle nye ting til min mobil. Så da det blev den første. Købt jeg de 3 ting på Ebay. Inden Maj måned var over, havde jeg modtaget det hele. Og tekstet det. 

Min oplader virker ikke 😦 Hvilket er lidt surt. For det var fedt at have en ledning på 3 meter. Men den viser at den oplader og om morgen er den så ikke opladet. Hvilket er mega træls. Så jeg er glad for at jeg kun gav 29 kr for den. På billedet er den sløv/gå, Men opladeren er stort virkeligheden. som jeg havde bestilt. Min gamle oplader er gået i stykker. Så jeg mangler stadig en ledning. Heldigvis har jeg en lille en på 10-20 cm, så jeg kan oplade min mobil i skolen. Men det er besværligt ikke have en rigtig oplader. 

Mit cover er jeg rigtig glad for. Jeg synes at coveret er rigtig fint. Og super sødt med uglerne på. Der udover kan jeg også rigtig godt lide farverne, jeg var blevet træt at mit gamle sorte cover. Så det var bevist at jeg gik efter noget med nogle flere farver på. Jeg synes at de varme farver passer super godt til den her årstid. Der er kort holder i. Som jeg også havde på mit gamle cover. Så det er rigtig fedt. Jeg gav 39 kr hvilket jeg synes er en okay pris 🙂 

Mine høretelefoner er jeg også blevet rigtig glad for. På mine gamle savnede jeg at jeg ikke kunne snakke i telefon imens jeg havde dem i, når jeg hørte musik. Det kan jeg nu, så nu er det meget nemmere når jeg går eller sidder i bussen. Kvaliten på lyden er okay, og de er ligesom mine gamle. Bare med “mic remote” på. Jeg gav 10 kr for dem. Hvilket jeg synes er enormt billigt 😀 

Alt i alt er jeg godt tilfreds med med mine købt. Dog er jeg ret skuffet over opladeren. Så jeg tror at jeg vil kigge efter en. For jeg synes at det var rigtig fedt med en 3 meters lang ledning i stedet for det man får som standart med sin mobil. Jeg gav omkring 70-80 kr for det hele, hvilket jeg synes er okay for det jeg fik. Og de kom ret hurtigt, hvilket er rigtigt dejligt!

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “Nyt fra Ebay #6

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s