Maj 2014

Hvor blev Maj af? Jeg synes lige at det har været den første og nu har vi allerede haft den første Juni. Det har igen været en hyggelig måned. Dog lidt mere afslappet end de andre jeg har haft i løbet af året. Men det har faktisk været ret rart! jeg har nydt det fine vejr, og forbandet det dårlige vejr langt væk. For jeg vil bare have et fint og stabilt vejr. Jeg har ikke været så meget på cafe ture og sådan noget. Til gengæld har der været masser af tid til hygge hos folk eller hjemme, og det har været rigtig dejligt.

Fotor0602195755

Læs om min uge:
19, 20, 2122

Fotor0602182256

 1. Mig før dig af Jojo Moyes. Bog
 2. Udvælgelsen af Kiera Cass. E-bog 
 3. Tryllebundet af Sylvia Day. Bog
 4. Den forkerte giraf af Maise Njor. Bog
 5. Italienske nætter. Venedig af Irene Cao. Bog

Jeg har haft en lidt sløv måned med mine bøger. Den begyndte ellers rigtig god med Mig før dig af Jojo Moyes. Som klart var Majs måneds bedste bog. Udvælgelsen af Kiera Cass var også en rigtig god bog. Men der fra gik det bare ned at bakke. Tryllebundet af Sylvia Day. skuffede mig, og Den forkerte giraf af Maise Njor. blev jeg ikke rigtig fanget af på samme måde som Italienske nætter. Venedig af Irene Cao. 

I Maj har jeg været i biografen to gange. Den ene gang i Lyngby. Til noget tøsehygge, med veninden, hvor vi så filmen Grace of Monaco. Tog dage efter var Jimmy og jeg i biografen, hvor vi så  X-Men: Days of Future Past. Begge to nogle ret fantastiske film på hver deres måde. Jeg har også fået set nogle rigtig skønne serier. Blandt andet Game of Thrones, og Make It or Break It

 • I skolen har vi haft en del projekter i gang. Først og fremmest har vi haft Roskilde mesterskaberne. Hvor vi skulle arbejde i grupper, og lave en hjemmeside eller et andet produkt, alt efter hvilken uddannelse man tager. Så vi skulle lave en hjemmeside på 3 dage. Hvor vi var fra kl 9-18. Så jeg var først hjemme ved 20 tiden. Nøj hvor var jeg træt i de dage. Men det var også rigtig sjovt. Specielt festen om torsdagen, hvor der var pris uddeling, mad og underholdning. Vi har også haft video/lyd. Hvor jeg fik lavet den her video. Som jeg synes blev ret fin. Sidst men ikke mindst har vi fået lavet en hjemmeside der hed Action. Og startet på en ny der hedder Sidste chance. 
 • Jeg har længe haft lyst til at købe noget nyt til min mobil. Så det gjorde jeg i starten af Maj måned. Det hele nåede at komme i løbet af måned. Og mine høretelefoner og cover er jeg rigtig glad for. Men min oplader virker ikke. Så det er ret træls. Jeg er blevet rigtig glad for min Smothie to go. Og jeg er ret sikker på at jeg kommer til at bruge den en del i løbet af sommeren. Jeg har fået købt en bog. Nemlig Gustav – Mit sande jeg. Så har jeg vundet to. En flænge i himlen og Paladin Profetien. Og fået en del anmeldelse bøger. Som jeg skal anmelde i næste måned. 

PicMonkey Collage

I løbet af Maj måned har jeg oplevet:

 • På Jensens bøfhus med veninderne.
 • Masser af hygge tid hos Jimmy. Blandt andet med hjemme hygge, fest, og hans fødselsdag.
 • Set Eurovision Song Contest med pigerne.
 • Været i biografen to gange. Med to fantastiske film.
 • Sat mit kryds til valget.
 • Haft en masse grille aftner med familien, venner og Jimmy.
 • Været til konfirmation.
 • Har haft en skøn weekend hos mine bedsteforælder

I juni måned har jeg ikke de store planer. Min lillesøster bliver studendt, så hende skal vi fejer. Der udover har min veninde og jeg planer om at vi skal se Maleficent og En flænge i himlen. Jeg får selv sommerferie den 30. Så der har vi snakket om at vi skal holde noget afslutning hygge med mit hold på skolen. Og ellers tror jeg bare at det bliver en stille og rolig måned, med masser af tid til at læse i. 

Jeg håber at i alle har haft en god måned. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s