Blog Challenge. 31 Maj

Dine 3 bedste blogger tips

IMAG0348

1: Hver dig selv. Jeg elsker de bloggere der er personlige og at de væger at viser det via deres indlæg, bloggens desigen, via foto osv. Jeg vil hellere følge en blogger der skriver et indlæg om ugen, hvor personligheden lyser ud af dem, en dem der skriver dagligt, hvor deres indlæg er kedelige og upersonlige.  

2: Få et netværk. Der findens masser af andre bloggere, der også skriver om din hobby. Og det er super hyggeligt at have kontakt med dem. Man kan selvfølgelig godt undvære det. Men jeg tror ikke at det vil blive nær så sjovt at blogge, hvis man ikke har et netværk. Og det er utroligt nemt i dag, fordi der både er bloggen, Twitter, Facebook osv.

3: Giv din blog et lækker design og fede personlige billeder. Der er mange bloggere der vælger at have et standrat design til deres blog. Og det er jo også fint nok, hvis man er til det. Jeg synes bare at det kan være kedeligt. Og hvis der ikke er en blogger der gør noget ud af deres desigen eller bileder. Så skal der meget til før jeg gider at læse de indlæg personen skriver, hvilket er lidt trist, hvis det er en blogger der har noget på hjertet. 

 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s