Hvor er min pakke?

Jeg har altid været tilfreds med mit lokale posthus i Hillerød. For de er venlige og det ligger ikke særlig langt væk fra hvor jeg bor. På det kollegiet jeg bor på har vi ret små postkasser. Så der for er jeg vandt til at skulle hente mine pakker. Hvilket er fint nok, så længe der bliver passet på dem. Men to gange i Maj har oplevet problemer fra post danmarks side af. Der skal normalt en del til før jeg brokker mig her på bloggen, over ting jeg oplever i hverdagen. Men jeg synes at det her er ekstremt dårligt service fra deres side af. Så der for har jeg lyst til at skrive om det.

PicMonkey Collage

Den 9/5 skulle jeg op og hente mine tre nye bøger med serien Caldera af Mette Bundgaard som er fra Forlaget Facet. Jeg er ret glad for at de ikke var i paperback, for så tror jeg ikke at de fine bøger havde overlevet den behandling som som post danmark har givet parken. Hele den ene side var helt åben, og det eneste der holdt pakken sammen var den elastik de kommet rundt om pakken. De sagde at den var stået ude i regnede. I hvor lang tid har jeg ingen idé, men det må alligevel have været i en del tid. For det var ikke noget kønt syn. Og stakkels alle de andre pakker, der har ligget sammen med dem, hvis der har ligget noget tøj i dem, eller noget andet i den stil.

De ved kassen sagde at jeg kunne åbne pakken og tag indholdet ud, for at se om det var okay. Nu vidste jeg godt at det var bøger. Så jeg havde ikke noget imod til at tage det ud. Men hvis det havde været et eller andet, som jeg ikke synes at en gud og hver mand ikke skulle se. Havde jeg nok ikke synes at det var særlig fedt, at jeg skulle stå midt i det hele og tag indholdet ud. Jeg er glad for at bøgerne var i sådan en stor papkasse. For havde de været i en af de der brev pakker, er jeg ikke sikker på at bøgerne havde overlevet med den behandling som de har givet pakken.

I går skulle jeg så hente en ny pakke. Som jeg modtog i løbet af ugen. Jeg har ikke nogle idé, om hvad det er. Da jeg har fået de anmelder bøger, som jeg skal have. Så jeg var ret spændt på at se hvad det var. Dem i Føtex kundeservice kunne de ikke finde min pakke, og de spurgte op til flere gange om jeg vidste hvad pakken indholdet osv. Da den ene kom ud igen. Sagde han at den at ham der havde skrevet sedlen havde lavet en fejl, så de kunne ikke scanne den. Og se hvor pakken var. Der havde også været problemer med de pakker de havde modtaget den 23. Så de vidste ikke om den var kommet Så jeg skulle komme igen i dag, eller jeg kunne ringe til post danmark.

Jeg er vildt skuffet over at den behandling de har givet pakkerne. Jeg synes ikke at det er okay, og jeg synes at det er vildt at de synes at de kan tillade sig at gøre det. Og jeg håber at jeg finder min sidste pakke. Har i haft problemer med Post danmark, med jeres pakker? 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg 

4 thoughts on “Hvor er min pakke?

 1. Øv at du har haft rod med dem -.-

  Jeg har stort set kun lutter dårlige erfaringer med postdk, alt fra at de ikke kommer op med pakkerne, mister pakker, sende breve retur med undskyldningen at det er forkert adresse selvom det ikke er, og at jeg modtager mine breve sent. A post skal jo udleveres dagen efter, min moster sendte engang et A brev en torsdag og jeg fik det først onsdag. Det er selv for sent end hvis det havde været B post.
  Ja det er bare nogle af tingene.

  • ja det er virklig træls. Jeg har heldigvis ikke oplevet så meget med dem som du har. For det er godt nok også voldsomt, og underligt at det er så mange fejl de lavet. Jeg har set noget af det du skriver om det, og jeg synes at det er ret ofte at det sker.

 2. Sikke nogle trælse oplevelser. Jeg har meget sjældent problemer med PostDK – pt, kan jeg ikke komme i tanke om, hvornår det sidst er sket. Til gengæld skulle jeg havde noget leveret af Danske Fragtmænd (ikke bøger :-)) i april måned og var virkelig ved at blive vred til sidst, fordi de var så inkompetente og blev ved med at lave fejl.

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  • Ja meget! Det er heldigvis første gang at jeg oplever det i al den tid jeg har haft bloggen. Så det er lidt utroligt at det lige er to gange i træk at det sker. Hm dem har jeg aldrig hørt om. Men det må være træls at de hele tiden laver fejl. Det gør ihvertfald at man ikke vil have noget med dem at gøre en anden gang.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s