Blog Challenge. 26 Maj

Dine bedste oplevelser i forbindelsen med din blog. 

Jeg tror at det er meningen at man kun må vælge en ting. Men det er umuligt for mig. For jeg har oplevet så mange fede ting, som jeg ikke vil have oplevet, hvis jeg ikke havde min blog. Da jeg i Juli 2011 oprettede min bloggen, og skrev mit første indlæg. Havde jeg aldrig den vildeste fantasi til at den vil blive så stor som den er i dag, og at den vil give mig adgang til alle de fantastiske ting, som jeg har oplevet via bloggen. Den vokser sig støre og støre for hver dag, og jeg vil gerne sige tak til alle jer der dagligt besøger min blog, og skriver en kommentar. Det betyder utroligt meget. Også selv om at jeg måske ikke er den bedste til at vise min taknemlighed over det. 

Fotor0526171552Bloggertræf: 1  2  3  4 og 5

Noget af det jeg synes er hyggeligt ved bloggen er det fælles skab man skaber med andre bloggere. Her tænker jeg fx på bloggertræf. Hvor jeg har været så heldig at jeg har været med til 5 af dem. Alle super hyggelige og forskellige på, hver deres måde. Det super hyggeligt at møde de mennesker man skriver med og de bloggere man har fulgt, siden man selv startet bloggen. Når jeg tænker på fællesskabet. Så tænker jeg også på Read-a-Thon, hvor alle folk der kan lide at læse, læser i 24 timer. Jeg har deltaget to gange, og det bliver bestemt ikke sidste gang! Hvis i vil læse om min oplevelse med Read-a-Thon. Kan i læse om dem her og her

Fotor0526174016

Det næste jeg kom i til at tænke på er alle de faglige folk jeg har mødt via min hobby i at læse. Jeg er utrolig taknemlig over at jeg har fået lov til at hilse på nogle af der personer jeg beundre på hver deres måde. Her der specilt to særlige arrangementer, som jeg tænker på. Det ene i efteråret 2013. Hvor jeg fik lov til at møde Camilla Läckberg. Og det andet forgik var Michelle og jeg til en reception med Helle Ryding. Fordi vi var 5 bogbloggere der lavet en Blog Tour. I anledning af hendes to sidste bøger i serien Serpina.

Bogforum har måske ikke så meget med selve bloggen at gøre. Men jeg blev først opmærksom på det efter at jeg fik bloggen og holde øje med hvem der kom af forfattere. Jeg har da også mødt et par stykker ved bogforum. Så som Lise BidstrupDennis KnudsenNicole Boyle RødtnesDennis Jürgensen, Pernille Eybye og Lisa Aybike Kir. 

Fotor0526193017

Sidst men ikke mindst synes jeg det er vildt at jeg har fået så mange bøger fra forlag og forfattere. Jeg ved godt godt at de giver dem omtale. Når jeg nævner dem. Men jeg får også glæde af bøgerne. Så jeg synes at det kun er rimeligt at det er på den måde. Det komme til de andre ting, som jeg har fået lov til at anmelde, det er altid sjovt at prøve nye ting og sager. Jeg bliver stadig glad, rørt og taknemlig, hver gang der kommer en mail. Med spørgsmål om jeg vil anmelde noget. Specielt, hvis det er en forfatter eller et firma, hvor jeg har anmeldt noget for før. For så ved jeg at de kan lide det arbejde man gør i at anmelde deres ting. 

 Har du oplevet noget via din blog?

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

 

4 thoughts on “Blog Challenge. 26 Maj

 1. Hej!
  Hvor ofte holder i de der bogbloggertræf? Det ser kanonhyggeligt ud og det kunne være skønt at diskutere bøger med nogle som også er bibliofile 🙂 Hvordan kan man komme med?

  • Hej 🙂

   Det er lidt forskelligt. Men 1-2 gange om året. Det er super hyggeligt at møde andre bog glade piger 🙂 Hele dagen går med at få snakket om bøger, film der er fra bøger og meget andet. Hende der står for de fleste jeg har været med til har den her blog: http://www.cautious.dk/. Hun skriver om det, når der er noget nyt om dem, og hvornår man kan tilmelde sig til dem. Så det gælder bare om at holde øje med hendes blog i foråret og efteråret 🙂 Håber at jeg kunne hjælpe og tak for din kommentar.

   • Ahhh okay. Det vil jeg så gøre – jeg følger hende allerede men var ikke helt klar over hvordan det hang sammen. Og tak for det hurtige svar – jeg blogger kun om bøger om onsdagen på min blog i øvrigt, hvis du ville kigge forbi 🙂

    • Så er det bare at holde øje i med hende i løbet om foråret og efteråret 🙂 Jeg vil gerne tro at det var svært, hvis man ikke lige ved hvad man skal gøre.

     Mit tredje bloggertræf var på fyn, og det var om noget helt andet end med blogbloggere for det var mere om dem der skriver om ens hverdags liv osv. Men det var stadig meget hyggeligt. Det er en anden en der stod for det som du kan finde under Anne-Mette ved mine link under hverdags bloggerene. 🙂

     Jeg kender ikke din blog. Men jeg vil da lige kigge forbi 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s