En perfekt film aften med Grace of Monaco

Den 28 var mine veninder og jeg til et smadder hyggeligt arrangementet, i Lyngbys biograf til noget de kaldet for Girls Night, der snakkede vi om at det kunne vi godt finde på at gøre igen. Og da jeg fik en invitation til noget lignede med filmene Grace of Monaco, fik min veninde og jeg hurtigt billetter til arrangementet. Hvilket jeg er utrolig glad for at vi gjorde, for det var en rigtig fedt at opleve det igen, og det bliver bestemt ikke sidste gang at vi gør det!

Fotor0520205730

Lige som sidst, fik vi også noget at spise inden vi skulle se filmen. Sidste gang var vi på Bruger King. Men den her gang tog vi på, Sunset, da det var utroligt lang tid siden at vi begge to har været der, og vi kan begge to godt lide deres mad, og så ligger det i samme bygning. Så det var utroligt nemt.

Hele arrangementet startede kl 18:30 og jeg var glad for at vi var der i god tid, for der var godt nok mange mennesker, og et var rart at gå i fred og tag de ting, som de havde stillet op. Udover fornøjelsen af filmen fik vi en masse lækkere ting. Blandet andet en goodibag, Ben & Jerrys nye frozen yogurt. Med smag af vanilije og honning karamel ting. Den var utrolig lækker, og det bliver ikke sidste gang at jeg får sådan en. Vi fik også nogle små Snickers, Twix og Bounty chokolade bar.

Af drikkelse var der et glas champagne, samt flere varianter af vitaminwater, hvor jeg tog en xxx, der har smag af forskellige bær. Jeg har prøvet den før, og jeg synes at den er ret lækker. 

Fotor052021346

Sidste gang, fik vi en masse ting. Både da vi stod der ude, og da vi kom ind i biografen. Hvor det lå på sæderne. Den her gang fik vi stukket en fin goodiebag med alle små tingene i. Hvilket jeg synes var meget nemmere. Som i kan se, fik vi lidt af hvert. Jeg var fik en mascara, hvor min veninde fik en neglelak. Samt 2-3 små prøver med creme. Vi fik også nogle strømpebukser som jeg ikke kommer til at gå med. Og sidst med ikke mindst fik vi et blad og noget blandet lakris og chokolade. Jeg synes at det er ret meget man får når man tænker på at vi kun giver 100 kr for det hele. Inden filmen gik i gang, var der 8 primer, der blev trukket i mellem os publikum. Min veninde og jeg vandt ikke noget, hvilket vi hellere ikke havde regnet med, når det var sådan en stor sal.

Alt i alt var det en rigtig hyggelig aften, med en fantastisk film. Filmen var færdig kl 21, og det tager normalt kun en 30 min at komme hjem. Men der var problemer med DSB. Der for skulle vi blandt andet med en tog bus og vente 30 min på en anden station, før et s tog kom. Så vi var først hjemme kl 22:30 tiden. Jeg var mega træt, da vi først var hjemme, da jeg ikke havde været hjemme hele dagen. Jeg måtte også opgive at se det nye afsnit af Game of Thrones. For jeg kunne simpelhen ikke fokusere på afsnittet. Så træt som jeg var. Men det var det hele hver. Jeg er glad for at min veninde var med, for hun sad med snotnæse og havde det ikke så godt, da vi skulle hjem. For det er super hyggelige oplevelse.

 Jeg håber at i havde i god aften, og at i fik en god start på ugen. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s