Blog Challenge. 13 Maj

Mine planer for sommerferien?

På skolen får vi sommerferie fra den 30 Juni og frem til August. Hvilket jeg synes er ret lang tid, speciel, hvis man ikke har nogle planer. Jeg skal ikke ud og rejse, men jeg håber at jeg kan komme med på ventilens sommertur igen i år. Jeg har været med de sidste to gange, og det har været rigtig hyggeligt.

Der udover har jeg planer om at jeg skal have en forlænget weekend hos mine bedsteforælder i Gilleleje, og en i københavn i min mors og hendes kærestes lejlighed. Jimmy har også 5-6   ugers sommerferie, så jeg håber også at vi kan få noget tid sammen, nu hvor vi kun kan være sammen i weekenderne i hverdagene.

Sidst men ikke mindst har jeg fødselsdag (den 18 juli), og så skal jeg til min onkels 50 års fødselsdag. Og hvis vejret bliver lige så lækkert, som sidste år. Håber jeg at der kommer en masse tidspunkter, hvor jeg kan nyde vejret udenfor, om det så er en tur til skoven, udendørs læsning samt en masse grill aftner.  

Hvad skal du til sommer?

 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

 

2 thoughts on “Blog Challenge. 13 Maj

 1. Hej søde..

  Jeg plejer selv at bo på stranden sammen med veninder eller svigerfamilien når det er sommer.. eller bo og bo.. vi er der bare rigtig meget.. i nogen perioder hver eneste dag. 😀

  Derudover skal vi nok passe hus for svigermor en uge og måske låne sørens fars sommerhus en anden uge.. vi skal ikke rejse i år.. der skal betales noget gæld og spares lidt penge sammen.. 😀

  Knus ❤

  • Hej søde 😀

   Åh det lyder også ekstremt hyggeligt! Nogle gange er det også bare det at være hjemme i vores danske sommer der er bedst. Jeg kan ihvertfald ikke forstå de folk der tager til et eller andet varmt sted, når der kan være så varmt her hjemme.

   Jeg håber at i får en rigtig god sommer 🙂

   Kram ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s