My week. 19 i 2014.

Der er to ting der har fyldt en del i den her uge. I skolen har vi haft Roskilde mesterskaberne, (som jeg nok skal skrive om på et andet tidspunkt) og så har der været Eurovision Song Contest, som jeg synes er ekstremt hyggeligt, så det har jeg også fuldt med i, og jeg at der har været så meget om det i tvet i løbet af ugen. Jeg har været enormt træt når jeg først var kommet hjem, så der for har jeg ikke haft nogle aftaler i løbet af ugen, udover om lørdagen.

Fotor0511195845

Tirsdag – Onsdag: Roskilde mesterskaberne blev skudt i gang, og der blev arbejdet rimeligt effektivt. Vi skulle arbejde i grupper med 3 personer, og bygge en hjemme side op på to dage. Hvor vi skulle være på skolen fra 9-19. Om tirsdagen tog jeg hjemmefra kl 6 og var først hjemme ved 8 tiden. Gal jeg var træt! Så træt at jeg kun orkede at lave en fysepizza og se den første semifinale. Om onsdagen var det heldigvis så slemt, da vi kunne aflever vores side før tid.   

Torsdag: Var der fest med skolen. For der var prisoverretninger til dem der havde klaret sig bedst. Lærene havde lavet et 2 timeres show, hvor vi fik en okay 2 retters menu. Der var også live musik med nogle ukendte kunstere. Men jeg var så træt, så jeg tog hjem sammen med resten af dem fra mit hold.

Fredag: Havde jeg fri for skolen. Så der fik jeg sovet rigtig meget og slappet af. Om formiddagen, skulle jeg mødes med nogle piger som jeg ikke har set i rigtig lang tid, og det var med lidt blanede følser. For de er søde nok, men der skal bare altid være så meget drama, med dem. Så jeg har prøvet at undgå dem siden jeg har startet på skolen, så jeg slap for alt det drama. Det var hyggeligt nok, at mødes med dem igen, og der for besluttede jeg mig også for at jeg vil se  Eurovision Song Contest med dem om lørdagen, selvom at jeg havde planer om, at se det hos min mor.

I weekenden: Som sagt så jeg Eurovision Song Contest hos pigerne, og det var faktisk rigtig hyggeligt. Vi mødt hinanden oppe i byen, hvor vi fik købt noget snacsk og der fra tog vi hjem til en af dem. Vi fik bestilt noget mad før showet, og set drs forfesten. Jeg synes at det var et utroligt fedt show dr har sat sammen. Med nogle fine værter. Der var op til flere sange der var rigtig gode, og jeg synes at Basmi gjorde det rigtig godt. Der for synes jeg at det er lidt trist af han kun kom på en 9 plads. Jeg har lidt blanede følser om den sang der vandt. Den var rigtig god. men jeg tænker på om den vil havde vundet, hvis der ikke havde været så meget drama om sangen, og Conchita. Underholdningen var også fin nok, jeg synes bare at den var kedelig. Dog synes at Emmelie var helt fantastisk med hendes sange og show. Så det var lidt trist at der ikke var mere af det.

Jeg håber at i alle har haft en fantastisk uge 🙂

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “My week. 19 i 2014.

  • Hej 🙂

   Ja det siger du ikke

   Ja det kan jo ske. Jeg kender godt til det med at have mange aftaler, det kan godt være lidt stressende, men jeg er glad for at du har haft en god uge 🙂

   Kram ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s