Friske lig af Nicole Boyle Rødtnes

Læs også: 1: Sort Blod, 2: Knuste Kranier

Anmeldes til bøge1r 


ForlagetForfatterenGoodreadsBogpriser,

Forlaget skriverZombierne kaster sig over liget som piratfisk. Flår lunser af kød af det, indtil knoglerne er synlige. En zombie river hovedet af. Hamrer det mod gulvet som en kokosnød. Jeg hører den knasende lyd, da kraniet giver sig. Så kommer den svuppende lyd af fingre, der graver hjernemasse ud.

Ava kan ikke længere skjule, at hun er smittet. Hun har forladt campen og lever alene blandt de glubske zombier, mens hun kæmper for at holde sin sygdom nede. Alo er blevet optaget i jægerne igen – men kan han dræbe zombier, når hans egen søster er en af dem?

“Friske lig” er tredje bog i serien “Zombie-jæger”. Glæd dig også til fjerde bind “Kæmpens kød”.

Tak for anmeldereksemplar som er fra Alvilda.
De følgende udtryk og holdninger, er helt og holdent mine egne.

Min mening: Efter den sidste bog i serien, var jeg helt vildt spændt på at se, hvordan den her bog vil være. Og jeg synes at den er utrolig god! Forfatteren forsætter med det samme tempo som de to forrige bøger har, og sproget er stadig et af de bedste sprog jeg har stødt på, hos vores danske fantasy forfattere. For fanger en lige med med det samme.

Vores to hovedpersoner Ava og Alo kæmper stadig selv om de er blevet splittet. De er utrolig seje, og jeg kan rigtig godt lide dem på hver deres måde. Man skulle tro at de var ælder end de, sådan som de er beskrevet i bøgerne. Men det er klart med alt det som de har oplevet.

Alt i alt synes jeg at det er en rigtig spændende bog! Der kommer stadig flere og flere spørgsmål om hvad der forgår, og hvordan det hele startede. Ava og Alo, støder hele tiden på nye ting, der måske kan give dem en forklarning på det hele, og det er spændende at følge med i hvad der sker, og undervejs kan jeg da heller ikke lade hver med at sidde og komme mine egene bud på, hvad jeg tror at der sker. Jeg kan ikke sætte noget minus på den her bog, udover at den er alt for kort. Bogen er hentvent til de unge læsere, men den er lige så spændende for os der er lidt ældre.  Jeg glæder mig til at se, hvad der kommer til at ske i den næste bog, men det er også lidt trist at tænke på at det er den sidste. Og jeg håber at vi får svar på alle de spørgsmål vi har og at brikkerne langsomt falder på plads.

stjerner

Knuste kranierZombie jæger:

  1. Sort blod
  2. Knuste kranier
  3. Friske lig
  4. Kæmpens kød. Udkommer en gang til næste år. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “Friske lig af Nicole Boyle Rødtnes

    • Så synes jeg at du skal prøve at læse den 😀 Den er mega spændende, med super fede billeder i, der fylder en hel side på hver anden side 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s