Besat af Christina Bonde

Anmeldes til bøge1rForlaget skriverFor 23-årige Victoria Rose er livet en kamp mod de følelser, der afholder hende fra at leve det. Hendes tilværelse er præget af eftervirkningerne fra et overfald, der har spoleret hendes selvværd og frarøvet hende troen på kærligheden – indtil den dag hun møder Lucas.

I et skæbnesvangert opgør med fortiden forandrer Lucas ikke bare Victorias liv, men hele hendes virkelighed. Hun befinder sig pludselig i en verden af vampyrer og havner i en stridighed, der er ved at koste hende livet. 

Undsætningen viser sig at komme fra en ældgammel fatalistisk overbevisning, der vil give Victoria en central plads i vampyrernes verden, men samtidig kræver valg, der mentalt er ved at flå hende i to halvdele.

Hvilken løsning skal vælges, når kærligheden splitter mod hver sin verden, og når skæbnen synes umulig? Kan hjertet forenes i den bestialske sandhed, og hvor langt tør Victoria gå for at efterstræbe lykken?

Besat er den første roman i vampyrserien Nattens Sange

ForlagetForfatterenGoodreadsBogpriser

“Jeg lukkede øjnene og lyttede til den bløde sang. Dragende – som sødmen af hans duft. Så forsvandt nærheden og ændrede sangen. “Jeg håber ikke, at jeg forskrækkede dig?” Jeg hev luften ind og åbnede øjnene. I sekunder så jeg mig anspændt omkring, før mit blik standsede.”

Tak for bogen. som er fra Christina Bonde. De følgende udtryk er helt, og holdent mine egne.

Min mening:
Jeg elsker bøger med en god vampyr historie, og jeg kunne rigtig godt lide Christinas første bog, så jeg var ret spændt på at se, hvordan den her bog vil være. Jeg blev på ingen måder skuffet og jeg nød at læse Christinas bog, og det var svært at ligge den fra mig, da jeg først var gået i gang med den. Den fangede mig fra første side af, og hendes måde at fortolke vampyrerne tilværelse og historie i vores samfund var rigtig godt fundet på. Det var meget troværdigt. For der var ikke noget sukkersødt over dem. Som der fx er ved de vampyr vi møder i Twilight, hvor de glimter i solen og jeg ved ikke hvad. Jeg blev lidt forvirret over Victorias historie i starten, og hvordan det hele hang sammen. Men man får det forklaret undervejs i fortællingen og det var en god måde at gøre det på den måde. For jeg tror at det vil være kedelig, hvis vi havde fået det hele serveret på et sølvfad, på en gang. Det gør at man blev nysgerrige og det gav en lyst til at læse videre, for at se, hvordan det hele hænger sammen.

Jeg kan ret godt lide Victoria. Hun er nem at holde af, og når jeg lukkede øjne var det som om hun stod foran mig. De andre personer i bogen er lige så livlige, om de så er på den gode eller den dårlige side. Og det er et kæmpe plus, når der nu er så mange bøger med vampyr. Jeg kan godt lide at Victoria er så nysgerige, for det gør at vi får en masse at vide om vampyernes verden i små bider, på en ret fin måde. Kærligheden mellem Victoria og Lucas sker ret hurtigt. Måske lidt for hurtigt. Men de er søde sammen, så det gør ikke så meget. Og jeg kan lide at man får lov til at følge med i Victoria inder kamp, om hvilket liv hun vil leve i. Igen virker det mere troværdig, og jeg kan godt lide at hun tænker på de mennesker hun holder af, og om hun er klar til at forlade dem, for at kunne leve evigt med Lucas, og om hun er klar til den fare der føre med til den verden Lucas lever i. 

Alt i alt synes jeg at det var en rigtig god bog. Det er en god historie, og det er som sagt en bog der fangede mig med det samme. Jeg er helt vild med Christina skrive stil. For det er et let sprog og hun beskriver det hele så tydeligt, at man nærmest kan se det som en film imens man læser det. Jeg Nød at læse den, og jeg er spændt på at se, hvad der kommer til at ske med Victoria og Lucas. Det her er et rigtig godt bud på en god fantasy bog til de lidt ælder læsere. Og jeg synes at man skal kaste sig ud i den, hvis man er vild med bøger, med vampyr og en stærk kærligheds historie. 

stjerner

Nattens Sanger. BesatNattens Sangers bøger:

  1. Besat
  2. Skæbnen. Udkommer den 16 Juni. 
  3. Følelse. Udkommer i efteråret 2014

 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “Besat af Christina Bonde

    • Du kan godt glæde dig! Jeg synes at det er en rigtig fin fantasy bog. Jeg glæder mig til at se, hvad du synes om den 🙂 Gud nej, det har jeg glemt at tilføje. Jeg havde en da lavet dem :S Tak fordi du lige skrev det.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s