Heaven af Alexandra Adornetto

Anmeldes til bøge1r

Forlaget skriver: Englen Beth er sendt ned på Jorden for at frelse verden, men har forelsket sig i et menneske, den smukke og ellers uopnåelige, Xavier. Siden har de to gennemgået store prøvelser, og både dæmoner og engle har forsøgt at splitte dem ad. Nu begår de den største synd af alle.

De gifter sig, og de højere magter står klar til at straffe dem. Derfor må de to skjule sig blandt almindelige dødelige, hvis ikke Beth skal ende med at blive kaldt tilbage til Himlen og efterlade sit livs kærlighed på Jorden. Halo er tredje og sidste bog i Halo-trilogien.

Om forfatteren: 
Australske Alexandra Adornetto er blot 19 år, men hun har skrevet siden hun var 13 år. Halo-serien er hendes internationale gennembrud. Hun bor i nu i USA, hvor hun læser på universitetet. Serien er solgt til 14 lande, heriblandt USA, England, Frankrig og Tyskland. 

ForlagetForfatterenGoodreadsBogpriser

Læs også: 
1: Halo 2: Hades

Tak for bogen. som er fra Politikens Forlag. De følgende udtryk er helt, og holdent mine egne.

Min mening:
Jeg har altid godt kunne lide de to første bøger i serien. Den første bog var en af de første bøger jeg fik anmeldt på bloggen, og det var også en af de første bøger jeg fik læst med engle. Så jeg har længe gået og ventet på at den bogen skulle komme. Og jeg har var ret spændt på at se, hvordan den vil være i forhold til de to andre bøger. Jeg var splittet om den, og der var flere gange hvor jeg var ved at ligge den fra mig. Men i dag er jeg glad for at jeg fik læst den færdigt, for det var en ret fin afslutning 

I de første bøger kunne jeg rigtig godt lide Bethany. Men jeg havde det utroligt svært med hende i den her bog! Jeg kan ikke tag at hun ikke tænker over de konsekvenser der kan ske, med de valg hun tager, og hvem det går ud over. Hun er umoden og hun virker bare som et lille barn der gør oprør, når hun ikke får sin vilje. Xavier har jeg altid haft et godt øje til, og det er også ham jeg bedst kan lide i den her bog. Jeg synes at det er utroligt at han ofere sig så meget for Bethany, for jeg synes ikke at hun fortjener det. De andre personer i bogen er fine nok. Men det er ikke nogle man som sådan ligger mærke til.

Alt i alt synes jeg at det var en okay bog. Jeg blev skuffet over slutningen, for jeg troede at vi vil få en afslutning med en eller anden krig mellem englene og dæmonerne. Dog synes jeg at det er en fin afslutning vi får med Bethany og Xavier, og jeg synes ar vi fik svar på de spørgsmål, man gik rundt med. Jeg har altid godt kunne lide forfatterens sprog til bøgerne. Det er let og flydene, og jeg synes at hun skriver godt. Til tider synes jeg også at bogen var spændende, og det gjorde at man fik lyst til at læse bogen færdig. Og jeg vil gerne anbefale bogen og serien til jer der, gerne vil vil læse nogle bøger hvor sproget er let, og hvor hovedtemaet er kærlighed, og overnaturlige væsner. 

stjerner

HeavenSerien Halo:

  1. Halo
  2. Hades
  3. Heaven

De engelske bøger:

Halo (Halo, #1) Hades (Halo, #2) Heaven (Halo, #3)

 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s