Til Girls Night med filmen The Other Woman

 

I går var jeg til Gils Night i Kinopælet i Lyngby. Jeg havde fået en mail om det her arrangement, og efter at jeg havde spurgt to af mine veninder, tog vi hurtigt en beslutning om at vi gerne vil opleve det. Jeg fik købt billetterne omkring den første, hvilket jeg er ret glad for. Da der stort set ikke var flere pladser var tilbage. Sener har vi så hørt at de måtte lave flere sale med filmen. Fordi der har været så mange, der vil ind og se det.PicMonkey Collage

Inden vi tog i biografen fik vi noget at spise. Da to af os direkte kom fra arbejde og skolen. Vi tog noget hurtigt og nemt, da vi ikke gad at blive nervøse med tiden. Da vi kom til biografen var der allerede en del mennesker. Så jeg var glad for at jeg havde hente billetterne i forvejen. Der var en masse ting, vi kunne tag med ind til filmen. Blandt andet slik og de nye Sommerby flasker fra Somersby unlimited pomegranate. Da vi kom ind i salen, kunne vi se at der lå en goodiebag, der indholdte noget fra Matas (jeg fik en lipgloss, mine veninder fik en neglelak)  og rabatkoder, samt en lille M&M pose. Man kunne også tag et blad og noget vin. Men det var ikke noget for mig. 

Se hvor fine de er ❤ Flaskerne er utrolig flotte, og den smager rigtig godt. Så hvis jeg finder dem i butikkerne, skal jeg have nogle med hjem

Inden filmen begyndte. Var der lodtrækning om flere goodiebags. Vi vandt ikke noget af det. Men jeg var også ret ligeglad med det, så fint med mig. Sidst men ikke mindst var der en lille video hilsen fra Nikolaj Coster-Waldau, der ønskede os en god fornøjelse med filmen ^^ Filmen var urolig sjov, det er længe siden, at jeg har grint så meget til en film! Jeg nød den, og jeg var rigtig glad for at jeg var inde og se den, til sådan et her arrangement. Vi snakkede også om at det ikke bliver sidste gang at vi gør det! Fx har vi palner om at vi skal ind og se Oscars igen til næste år.

Jeg synes at vi fik ret meget, når man tænker på at vi kun havde givet 100 kr pr person.. Jeg var ihvertfald glad for at jeg havde en taske med, for ellers ved jeg ikke, hvordan jeg skulle få det hele med hjem. :9 Jeg var først hjemme ved 22:30 tiden. Så jeg var pænt træt, da jeg tog direkte fra skole. Det var en utrolig hyggelig aften, og i skal nok få en anmeldelse af filmen, i løbet af ugen. Skal i se den?

Jeg håber at i havde i god aften.

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

One thought on “Til Girls Night med filmen The Other Woman

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s