Alt andet end død af Kim Harrison

Anmeldes til bøge1r

Forlaget skriver: Efter at Rachel Morgan har fået byens tidligere gangsterkonge spærret inde i fem hundrede år, må hun meget mod sin vilje tage parti i den magtkamp der raser om kontrollen over Cincinnatis underverden.

Hun har også andre problemer. Dels med kærligheden, dels med dæmonen der vidnede mod gangsterkongen og som nu møder op hvert andet øjeblik for at indkassere den belønning hun stillede ham i udsigt.

ForlagetForfatterenGoodreadsBogpriser

Læs også: 
1: Heksejagt 2: Danser med dæmoner

Min mening:
Det er et år siden at jeg sidst har læst den sidste bog i serien. Jeg kunne ikke huske særlig meget, så der for er det ret fedt at det ikke tager særlig lang tid før man så smådt begynder at kunne huske hvad der sker fra de to første bøger. Jeg havde glædet mig til den her bog og mine forventninger blev tilfresstillet.

Det der bare bekømer mig er, at hvis Tellerup, kun udgiver en bog fra serien, en gang om året. Så kommer der til at gå lang tid før vi får lov til at læse den sidste bog, da serien er på 13 bøger, (hvad jeg kan se på Goodreads) så det er vildt mange år, at vi skal gå og vente på den sidste bog, hvis de forsætter som de hidtil har gjort. Det er måske okay, hvis serien kun er på 3 bøger. Men når der er så mange bøger i en serie. Burde de overveje at give 2-3 bøger i løbet af året. 

Jeg kan rigtig godt lide Rachel Morgan. Hun er virklig sej! Hun er ikke en der hopper på hvad som helst, og hun kæmper for sit liv og sine venner, tilmed dem, som hun ikke bryder sig særlig meget med. Man følger virkelig med hende, når hun er skuffet over Nick og hepper på hende når hun kæmper mod dæmoner, og andre væsner. Jeg synes at hun er som en åben bog, og jeg følger at man kan se hende stå foran en, hvis man lukker øjnene og det er rigtig fedt!

Nick kunne jeg godt lide i de andre bøger. Men han er alt for svag, og jeg hader den måde han er over for Rachel. Tilgengæd kan jeg godt lide vampyren Kisten, man møder ham i de første bøger, og jeg håber at vi får lov til at se mere til ham. Ivy og Rechel har et ret specielt bånd, både på godt og ondt, Jeg kan godt lide Ivy, for jeg synes at hun er en spændende person, og har en stærk personlighed.

Alt i alt synes jeg at det er en rigtig god bog! Jeg blev blev underholdt, og der var ikke på noget tidspunkt i bogen, hvor jeg fandt den kendelig, faktisk overraskede det mig, at det gik så hurtigt med at få læst bogen, når man tænker på at den er på omkring de 700 sider. Jeg kan rigtig godt lide kims sprog. Jeg synes at det er dejligt let med masser af humor. Og jeg kan godt lide den verden kim har fået skabt. Jeg har den første bog i serien. Og på et eller tidspunkt skal jeg også købe de bøger der er blevet oversat, så jeg kommer til at eje alle bøgerne i serien. stjerner

The Hollows - Alt andet end dødThe Hollows:

  1. Heksejagt
  2. Danser med dæmoner
  3. Alt andet end død

Dead Witch Walking (The Hol... The Good, the Bad, and the ... Every Which Way But Dead (T... A Fistful of Charms (The Ho... For a Few Demons More (The ... The Outlaw Demon Wails (The... White Witch, Black Curse (T... Black Magic Sanction (The H... Pale Demon (The Hollows, #9) A Perfect Blood (The Hollow... Ever After (The Hollows, #11) The Undead Pool (The Hollow... The Witch With No Name (The...

 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s