Ego indlæg #2 Enten – Eller?

Jeg har længe gerne vil skrive nogle indlæg, hvor det er om alt muligt fact om mig. Som kan være om alt mellem himmel og jord. Fx ynglings ting, sjove facts. Enten/eller osv. Jeg har selv nogle idéer til noget jeg gerne vil skrive om. Men hvis der er noget i vil vide om mig, så skriv det endelig i en kommentar. Så vil jeg kigge nærmere på det. De her indlæg vil ikke komme på en fast dag, men mere når jeg følger at der er noget at skrive om. Det første indlæg, vil jeg skrive lidt om de ting, som jeg kan lide eller fascineret af, og hvorfor jeg er det.

 

Juice eller Smoothie?
Jeg kan godt lide begge ting. Men jeg kan best lide Smoothie pga den konsistens den har, og så synes jeg også at de er nemmere at lave dem i hverdagen, og minder opvask. Men det er måske bare en vane ting. Lige nu er jeg inde i en periode, hvor jeg har vildt meget lyst til smoothie, og jeg synes at det er sjovt at se, på de forskellige opskrifter der er til dem. Eller eksperimentere med det med hvad man nu har i hjemmet.

Reality TV eller dokumentar??
Igen kan jeg godt lide begge ting. Men det er ikke så tit at jeg ser dokumentar. Fordi jeg 80% af dem der er ikke noget der interessere mig, og så gider jeg ikke bruge min tid på dem. Jeg elsker at se Reality og i nogle perioder kan jeg ikke få nok af det. Jeg elsker specielt at se dem, med de kendte der kommer med en kommentar, så man flækker af grin. Lige fortiden ser jeg Big Brother, Stjerner på vægen, og Et ton chas 

Blå eller brune øjne?
100% blå øjne! Jeg synes at de er så smukke. Når jeg kigger på et par blå øjne har jeg det som om at det er et hav man kan svømme i. Jaja det lyder nok lidt underligt. Men sådan har jeg det altså med dem. Grønne øjne synes jeg også er ret flotte, der bare ikke særlig tæt at man ser dem. Personligt er jeg til dem der her helt lyse blå, eller dem der er så mørkeblå at det næsten er grønt.

PicMonkey Collage

Radioen eller Spotify?
Jeg vil gerne være bedre til at høre radio. Men det ender altid med at jeg tager mine playlister på Spotify. For der ved jeg hvad der er af musik, og jeg slipper for de åndsavge radio reklamer og de sange der ikke siger siger mig noget. 

Ferie i danmanrk eller i udlandet?
Jeg synes at vi har en smuk natur i Danmark, og der er stadig mange steder jeg ikke har været. Men jeg vil til hver en tid rejse til udlandet. For jeg synes at der er så mange spændende steder ude i den store verden, som jeg ikke har oplevet, og som jeg gerne vil se. Det kunne også være fedt, hvis man en dag havde sparet så meget op, at man bare kunne tag ud i til den nærmeste lufthavn, Hvis i vil se hvor jeg har været henne, kan læse det i de her indlæg: 1,2,3

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

One thought on “Ego indlæg #2 Enten – Eller?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s