Captain America: The Winter Soldier

Hjemmeside  Kino  Imdb
Facebook  Twitter 

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker sukker søde kærligheds film. hvor man kan gætte sig til hvad der sker i slutningen af filmen. Når det så er sagt. Så elsker jeg også action film. Specielt dem med lækkere mand folk, hvor de skal rede hele verden. Og det er kun et stort plus, hvis de er en eller anden super helt. Jeg treode at jeg skulle se den her film på dvd, men Jimmy er også ret glad for de her slags film. Så vi tog ind og så den i 3D og gal den var fed!

Siden jeg så Chris Evans, i Fantastic Four, har jeg haft et godt øje til ham. Jeg synes at han er en dygtig skuespiller. Både til de store action film. Men også til de mindre film, hvor han skal spille en eller anden romantisk fyr. Jeg har før set ham i sin rolle som Captain America, både i den første film og i The Avengers, og jeg synes at han gør det rigtig godt med sin rolle. Jeg kan rigtig godt lide Captain America som superhelt, aå jeg håber at vi for lov til at se ham i flere film. Samuel L. Jackson, er jeg også ret vild med. Og jeg har set ham i flere film. Og han gør det nu altså godt med sin rolle. Scarlett Johansson var okay, men hun fik mig ikke overbevist. Der mangler et eller andet ved hende. Som jeg ikke kan sætte en finger på hvad er. Jeg glæder mig til at se dem i filmen Avengers: Age of Ultron.

Alt i alt så synes jeg at det var en rigtig god film. Der mangede ikke noget, og jeg synes at de to timer gik alt for hurtigt. Jeg er glad for at jeg nåede at se den i biografen. Da det er en super fed film. Hvilket jeg også havde forventet at den vil være. Til sidst i filmen efter rulleteksterne var kørt, viste de et lille klip, der godt kunne tyde på at der er kommer en film mere med Captain America. Jeg ved ikke om man tør håbe på det. For jeg vil ikke have noget imod, hvis der kommer flere film med ham. Det er tit at jeg synes at den første film er feder end den efterfølgene film. Men her kunne jeg faktisk bedst lide den her film. Da jeg synes at de første film var ret langsom i starten. Det bliver ikke sidste gang at jeg ser den her. Og jeg vil klart anbefale jer at se den med kæresten eller en ven, hvis i også er til superhelts film

stjerner

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s