Top 10 Tirsdag: Unikke bøger

Untitled-1Top Ten Tuesday is an original feature/weekly meme created here at The Broke and the Bookish. Each week we will post a new Top Ten list that one of our bloggers here at The Broke and the Bookish will answer. Everyone is welcome to join.

All we ask is that you link back to us on your own Top Ten Tuesday post AND add your name to the Linky widget so that everyone can check out other bloggers’ lists! If you don’t have a blog, just post your answers as a comment. Have fun with it! It’s a fun way to get to know your fellow bloggers. Future topics can be found here.

Broke and bookish

Temaet: Top Ten Tuesday: Most Unique Books We’ve Read
Man skulle tro at det var nemt at finde 10 unikke bøger. Hvilket det også var, men det der var svært var, at der hele tiden kom den ene bog frem efter den anden. Og lige pluselig havde jeg fundet 10 bøger. Som er alt for lidt! Jeg kunne nærmest blive ved. Men okay der er jo en grund til at det hedder top ti og her mine ti unikke bøger:

PicMonkey Collage

Vandrende sjæle af Stephenie Meyer, Halvkode af Sally Green, Harry potter af J.K. Rowling, Nattens Cirkus af Erin Morgenstern, Afvigeren af Veronica Roth, Dæmonernes by af Cassandra Clare og Dødsspillet af Suzanne Collins.

Har jeg valgt fordi at bogen var unik. De er sådan nogle bøger der giver mig lyst til at læse flere bøger, og der gør at jeg holder mig vågen til langt ude på natten, fordi bogen er så spændende. Bøgerne har hver deres egen unikke del. Et samfund, personer, sproget, væsner eller noget helt andet. Jeg er glad for at jeg har fået læst dem, og der er nogle af dem, som jeg har læst op til flere gange. Fordi jeg aldrig bliver træt af dem. 

Fønixens Hjerte af Christina Ramskov

Selve histoerien er måske ikke så unik. Men den er fyldt med masser af nye væsner, som jeg aldrig har hørt om. Og så var jeg helt vild med Christinas skrive stil. Men det der gør bogen unik for mig, er selve historien med forfatteren til bogen. Tænk at være ordblind, og kunne få en mulighed for at udgive en bog. Det må give et håb til de ordblinde der drømmer om at få udgivet sin egen bog. 

Dennis Knudsen – Jeg dør kun én gang af Dennis Knudsen

Selve bogen er ikke så unik. Men mødes med Dennis Knudsen da jeg mødt ham på Bogforum, var unikt for mig. Hans biograf har givet mig lyst til at læse andre biografier. Noget som jeg ellers har holdt mig fra, da jeg tit har synes at de var kedelige. Spørg mig ikke hvorfor at jeg har haft det sådan med dem før. Men nu er jeg glad for at jeg har fået mod på at læse om nogle personer, som jeg finder spændende på den ene eller den anden måde. 

Blomsternes hemmelige sprog af Vanessa Diffenbaughs

Jeg havde ikke forventet særlig meget af den her bog. Men jeg blev overrasket over hvor god den var! Bogen indholder hverken en fremtids verden, eller en person med nogle bestemte evner. Men bogens personer er unikke for mig, og den har en unik histoerie. Der for kom den med på min liste. Og på et eller andet tidspunkt, skal jeg også eje den. 

PicMonkey Collage1

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s