Saving Mr. Banks

Untitled-1

Hjemmeside  Kino  Imdb
Facebook  Twitter 

Jeg var så glad for at min veninde og jeg kunne få at se den her sammen! Vi skulle havde set den i Hillerød, hvor vi plejer at se vores film. Men der var den taget ned. Så vi måtte ind og se den i Palads. Hvilket var helt fint for mig, for jeg kan rigtig godt lide biografen. Men det er ikke så tit at jeg er der inde.  Og vi gjorde det til en hyggelig dag. Så det var helt perfekt.

Jeg er helt vild med Emma Thompson, og Tom Hanks, som skuespillere. Og jeg har op til flere gange nyt dem i flere forskellige film. Jeg synes at de gjorde det virkelig godt med deres roller. Og jeg synes at de var de helt rigtige til P.L. Travers og Walt Disney. De andre gjorde det også godt, men jeg synes at det var lidt sjovt at jeg ikke kunne genkende Colin Farrell, som spillede faren Travers Goff.

Alt i alt synes jeg at filmen var rigtig god! Jeg havde fået det indtryk at filmen vil være en humoristiske film. Hvilket den også var. Men den havde så meget mere at byde på! Den var rørende, og der var flere steder, hvor jeg fik en klup i halsen. Filmen skiftede med at sifte mellem, nu tid og tilbage blik på P.L. Travers barndom, og det var en rigtig god måde at fortælle os på, hvordan hendes barndom har været. Jeg elsker Disney, og jeg kan rigtig godt lide filmen Mary Poppins, så jeg har set den en del gange. Så det var hyggeligt at sidde og nynne med på sangene, når de dukkede op i filmen. Efter at jeg havde set Saving Mr. Banks, havde jeg vildt lyst til at se Mary Poppins igen. Jeg kommer også til at se Saving Mr. Banks igen, og jeg kommer sikkert også til at eje den på film. Og jeg vil klart anbefale jer at se den, hvis i kan lide Mary Poppins og Disneys univers. 

   

stjerner

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s