My week. 13 i 2014.

I sidste uge blev jeg rask. Hvilket jeg er utrolig glad for. For jeg hader at være syg! Jeg følger at man har snot i hele hovedet og at man ikke magter noget. Det har været en stille og rolig uge. Jeg har godt kunne mærke at det har været den sidste uge i måneden. Så jeg har måtte tænkt lidt kreativ med min mad, men det har faktisk også været ret sjovt.  Det har været en stille og rolig uge, med nogle få aftaler i løbet af ugen, hvilket har været dejligt afslappet. 

PicMonkey Collage

Onsdag: Havde jeg planlagt at tag i Ventilen. Men min veninde spurgte om vi ikke skulle se en film sammen. Vi ente med at se Gravity, som er en fantastisk film, som jeg skal eje på et eller andet tidspunkt. 

Torsdag: Skulle min mor og jeg til møde med min sagsbehandler. Jeg har nemlig fået en personlig mentor, der kan hjælpe mig lidt med mine hverdags ting. Hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg tror at det kommer til at give mig noget ro i min hverdag og skolen. Jeg mødt hende første gang til det møde, og hun virker til at være rigtig flink.  Efter mødet tog min mor og jeg på en café. Og det var rigtig hyggeligt at være der i et par timer. 

I weekenden: Har jeg fået set en masse tv og film. Om fredagen startet jeg med at se Mulan, X-Factor ( hvor jeg synes at det var de rigtige der vandt) og en filmen Undercover bridesmaid. Som faktisk var ret underholden. Om lørdagen fik jeg set lidt tv serie og slappet af. 

Jeg håber at i alle har haft en fantastisk uge 🙂

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s