My week. 12 i 2014.

Jeg var stadig syg. Så jeg har faktisk ikke fået lavet det store. Da jeg bare vil være rask til weekenden. Selv om at jeg er blevet ramt af feber og kvalme. Så har jeg kun lagt mig syg i en dag, hvor vi havde 4 timer. Det var måske lidt dumt gjort, set i bakspejlet. Men jeg vil ikke have mere farvær fra skolen. Og jeg har også klaret det. Dog har jeg været mega træt, når jeg kom hjem, og jeg har ikke lavet andet end at drikke te og slappe af i sengen. 

PicMonkey Collage

Tirsdag: Skulle min veninde og jeg i biografen. Men jeg blev nød til at aflyse, da jeg fik kvalme og feber i løbet af dagen. Så jeg fik sovet i over 3 timer da jeg kom hjem. Stod op, men blev nød til at ligge mig til at gå i seng igen. Det var ikke en sjov dag. Og jeg var ked af at jeg måtte aflyse en aftale. Da jeg havde glædet mig til at se filmen. 

Onsdag: Havde jeg planlagt at tag i Ventilen. Men jeg måtte både blive hjemme fra skole og Ventilen. Jeg fik drukket en masse te og det hjalp heldigvis på sygdommen. 

Lørdag: Var jeg som sagt til bloggertræf, som var en rigtig skøn dag. Jeg var hjemme ved 19-20 tiden. Og selv om jeg prøvede at se noget på min iPad. Så var jeg simpelhen for træt til det. Så det ente med at jeg gik tidligt i seng.

Søndag: Da jeg så det store frokost bord hos mine bedsteforælder, var jeg glad for at jeg var gået i tidligt i seng! Det var næsten en hel påskeforkost med at det mad der var der. Enlig skulle det bare havde været min mor og jeg der skulle der op. Men vi sad en del rundt om bordet da min søster og hendes kæreste + min onkel også kom forbi. Det var rigtig hyggeligt, og dejligt afslappet. 

    

Jeg håber at i alle har haft en fantastisk uge 🙂

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

2 thoughts on “My week. 12 i 2014.

 1. Håber du er kommet dig helt over din sygdom..
  Lyder nu til at du havde en god uge alligevel, skønt 😉
  Min uge har været lidt at en rutsjebane, men sådan er det nogen gange..

  Krammer ❤

  • Jeg er blevet frisk igen. Sygdommen var væk i løbet af weekenden 🙂
   Det var en rigtig fin uge. Specielt weekenden 😀 Men jeg synes også at den gik alt for stærkt!

   Jeg har godt læst lidt om din uge. Jeg håber at du er okay ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s