Bloggertræf i Marts 2014

I lørdags holdt Katja Hattemagerens Teselskab i lørdags. Hvor temaet var inspireret fra Alice i eventyrland. Alt var tænkt i de baner. Lige fra bordpynten, maden, til bordkort osv. Jeg tager hatten af for  Katja og Mathilde, der har stået for at arrangere det. Det hele var så fint og gemnemført! Og selv om jeg kun har set Disneys og Tim Button udgave af Alice i eventyr land. Så var det hele så inspirerende. 

IMAG2428

PicMonkey Collage

Alt i alt var vi 21 piger. En god blaning af både nye og bekendte ansigter. Efter at alle var kommet, og folk havde hilst på hinanden. Skulle vi trække et kort, hvor der stod en karakterer fra Alice i Eventyrland. Der efter skulle vi finde vores plads med tilsvarende navn. Jeg fik ingen. Hvilket jeg synes var lidt sjovt. Vi fik en utrolig lækker picnic-buffet til frokost, med lækkere små retter. Der bestod af  mini club sandwich, burgere med pulled pork, grøntsagsstave, kartoffelsalat, hotwings m.m Jeg prøvede at holde igen. Da der også skulle være plads til kagerne. Som jeg vidste vil komme på et tidspunkt.

PicMonkey Collage2

Efter frokost blev der sat op til bog-jeopardy, som er delt op i to omgange. Her bliver vi delt op i 4 hold, også glæder det bare om at svare rigtig på så mange spørgsmål som overhovedet muligt, så man får flest point. Det er en leg som er ret sjov. For her skal man virkelig, huske på alle mulige detaljer fra forskelige emner. Emner som fx Twilight vs. Fifty Shades of Grey 2-i-1, E-bøger. Hvem er morderen? osv. Med i Katjas udgave er der også en Dans en futtevals, hvor vi alle sammen skulle kæmpe om at få point fra forskellige opgaver.

Selv om mit hold tabte (tror at vi havde travlt med at spise kage), og der for først kunne vælge en bog til sidst. Ente vi alligevel med den udgave af Alice i Eventyrland vi alle helst vi have. Så det var jo helt perfekt.  Der var 4 forskellige bøger og de var sponseret af Cobolt, Saxo og Carlsen. Jeg tog en af de to bøger som Carlsen havde sponseret, med smukt er illustreret af Tove Jansson.

IMAG2444

PicMonkey Collage1

I mellem to de to omgange bliver der stillet det store kage bord frem. Med kager som citronmåne, chokoladekage, gulerodskage, hindbærsnitter, og macarons som Xenia, havde lavet. Der udover var der også en frugtsalt, som jeg ikke fik smagt. Men den så rigtig god ud. Til kage bordet og resten af dagen havde Dreamparty sendt en super fed fest pakke. Hvor i der var de fineste engangs ting i. Jeg har makret siden som bogmærke. Da jeg godt kunne forstille mig at købe nogle af deres ting, til min egen fest. Da der ser lidt mere festligt ud end de kedelige hvide paptallerkner.

Da jeg tog hjem godt træt og proppet med mad, kunne jeg ikke lade hver med at smile. Fordi det bare havde været sådan en hyggelig dag, med masser af snak om bøger, babay ting, forlag, de forskellige bog messer eller mangler på dem og alt muligt andet. Jeg synes at det er super skønt at møde pigerne. Og sjovt at møde dem, som man ikke har mødt før, men hvis blog man har læst i lang tid. Man ved jo aldrig om det bliver ens sidste bloggertræf, men det håber jeg ikke. For jeg nyder dagen og de minder man får ud af det.

Her er listen over dem der deltog: AndraAnnaAnneGitteIda, KathrineKatja MajaMarieRikke ARikke MRebeccaSabinaSabrinaSidselSimoneSusanneTanjaXenia J og Xenia ØIngrid, skulle også havde været med. Men kunne detsvære ikke komme pga sygdom. 

 

One thought on “Bloggertræf i Marts 2014

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s