Salat til frokost pausen.

Min skole er en ny tilbygning til en anden teknisk skole. Som ligger 5-10 min fra vores. Og selv om alt er nyt og lækkert, så har skolen valgt, at der ikke skal være nogle kantine i vores bygning. Så hvis vi ikke har madpakker med skal vi ud og finde vores mad i byen, eller tag over i den anden skoles kantine. Hvilket jeg hverken gider bruge min tid eller penge på. Så der for har jeg altid haft min egen mad pakke med. Som tit har endt med at blive en eller anden form for en bolle. Hvilket er ret kedeligt i længden.

PicMonkey Collage

Jeg har længe tit gerne vil have haft en omgang lækker salat med i skolen. Og nu kan jeg endelig lave det. For nu hvor jeg har fået, den her smarte salat-beholder. Og som i kan se bliver det nemt have salat og dressing (nødder eller andre små ting) adskilt fra hinanden. Og så er det fedt at der også er en gaffel med til den, så man heller ikke skal tænke på det. Den er meget større end jeg lige havde regnet med, så der kan faktisk være del i den. Så er spørgsmålet bare om den kan være i min hverdags taske 😛 

Man kan købe dem i Tiger til 20 kr. Men det er åbenbart ikke alle Tiger butikker der har dem. De havde dem ikke i min, og jeg har hørt at der er op til flere der ikke kan få fat i dem. Jeg har været så heldig at der var en der vil sende en til mig, hvilket jeg er rigtig glad for. De næste par dage vil jeg finde nogle lækkere opskrifer, (i kommer bare med dem, hvis i har nogle) så det ikke ender med at blive de samme salater. 

 photo Untitled-1-1_zpsd5a181ed.jpg

4 thoughts on “Salat til frokost pausen.

 1. Hvor er den smart. Jeg er også ret vild med at spise salat til frokost, men et lille minus er, det godt kan blive lidt besværligt, hvilket sådan en “bøtte” kunne være en løsning på. Perfekt.

  Jeg er ret vild med at peppe salaten op med avokado 🙂

  • Det var også det jeg tænkte, da jeg så den. Bøtten er i hvertfald perfekt til at have noget petso i til min pasta salat. 😀

   Åh ja jeg er også ret vild med avokado, og feta 😀 Tror jeg at jeg vil lave en salat med i næste uge ❤

  • Åh den bog har jeg hørt om. Jeg følger også hendes blog. Men jeg har aldrig prøvet nogle af hendes ting. Det kunne være at jeg skulle kigge nærmere på det.

   Det lyder fedt 😀 vis endelig billeder eller opskrift frem, hvis du finder nogle gode nogle 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s